Επεισόδια Ρέντη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη μεταφορά του τραυματία αστυνομικού

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Αρχές λένε σχεδόν με βεβαιότητα ότι ανάμεσα στους προσαχθέντες βρίσκεται και ο δράστης που εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα.

ΜΑΤπΡέντη

Σημαντικές πληροφορίες για τα οπαδικά επεισόδια στου Ρέντη και τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα, μετέδωσε το OPEN. Την ίδια ώρα παρουσίασε και βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τη μεταφορά του άνδρα της ΕΛ.ΑΣ. στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Tο βίντεο δείχνει το ασθενοφόρο που έχει παραλάβει τον αστυνομικό και ξεκινάει την μεταφορά του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, λιγα λεπτά μετά την προσπάθεια των συναδέλφων του να σταματήσουν τη αιμοραγία.

Διαβάστε επίσης-Σκληρή απάντηση από ερασιτέχνη Ολυμπιακό: Τακτικές ναζί από την Αστυνομία – Τα 2 ερωτήματα στην κυβέρνηση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Αρχές λένε σχεδόν με βεβαιότητα ότι ανάμεσα στους προσαχθέντες βρίσκεται και ο δράστης που εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα.

Τονίζεται ότι οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους μαρτυρίες που αναφέρονται στα ρούχα που φορούσαν αυτοί που βρίσκονταν στο επίμαχο σημείο της κερκίδας.

Επίσης έχουν ζητήσει από την κρατική τηλεόραση να πάρουν όλο το υλικό από τη μετάδοση του αγώνα, καθώς μέσα στο γήπεδο δεν υπήρχαν κάμερες. Οι αρμόδιοι θα επικεντρωθούν σε αυτό, καθώς απ’ όλη την εξέδρα υπάρχει ένα τμήμα, το λεγόμενο «πέταλο» όπου βρισκόταν μία ομάδα ατόμων που σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες στο βίντεο, ξαφνικά μετακινείται προς την έξοδο.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αστυνομικών, δέχθηκαν επίθεση με τρεις φωτοβολίδες και η μία από αυτές έπεσε στον μηρό του άτυχου αστυνομικού.

Πάνω από 200 προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι!

Tην ίδια στιγμή, η ΕΛ.ΑΣ έχει ξεκινήσει σταδιακά από νωρίς το απόγευμα να αφήνει ελεύθερα όσα από τα 424 άτομα, που προσήχθησαν χθες (7/12) από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία των καταθέσεων και των δακτυλοσκοπήσεων.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μέχρι στιγμής έχουν αφεθεί ελεύθερα πάνω από 200 άτομα, ενώ αναμένεται μέχρι αργά το βράδυ να αποχωρήσουν και τα υπόλοιπα.

Αναφορές ότι χτυπήθηκαν προσαχθέντες

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν αναφορές και καταγγελίες ότι οι προσαχθέντες έχουν χτυπηθεί από αστυνομικούς. Αυτή την ενημέρωση παρείχε ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης αλλά και μητέρα προσαχθέντα που μίλησε στο Κόκκινο.

«Κάποια στιγμή χθες το βράδυ δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από το παιδί μου που βρισκόταν μέσα στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, μου είπε ”μαμά δεν μπορώ να αναπνεύσω, μας έχουν ρίξει δακρυγόνα χωρίς αιτία, γνωρίζουμε ότι έξω γίνεται κάποια φασαρία αλλά δεν μας αφήνουν να φύγουμε. Έχουν αφήσει τις γυναίκες και τα μικρά παιδιά αλλά εγώ πήγα να φύγω και δεν με άφησαν”. Αργότερα μίλησε με κάποιον συγγενή μου μέσα από την κλούβα κατά τη μεταφορά του, μου είπε ”εγώ έφαγα μόνο κάποιες σφαλιάρες αλλά τον φίλο μου τον έχουν χτυπήσει πολύ”. Εκτοτε δεν έχουμε μιλήσει, δεν μας έχουν ενημερώσει για το οτιδήποτε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Θανάσης Καμπαγιάννης που βρέθηκε έξω από την Πέτρου Ράλλη, περιέγραψε την κατάσταση που αντιμετώπισαν δικηγόροι και συγγενείς έξω στο Αλλοδαπών καθώς οι αστυνομικές αρχές δεν ανταποκρίνονταν στο αίτημα των συγγενών να ταυτοποιήσουν τα ονόματα των δικών τους ανθρώπων στους προσαχθέντες παρατείνοντας την αγωνία των γονιών που αναζητούσαν τα παιδιά τους. Μίλησε επίσης για προσαγωγές στο «σωρό» καθώς «όποιος ήταν εντός του γηπέδου και ήταν άντρας κρίθηκε δυνάμει ύποπτος».

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…