Επανέρχεται ο ΠΑΟΚτσής Ζουράρις

Εμμένει στις απόψεις του ο υφυπουργός Παιδείας και τις εμπλουτίζει, ανοίγοντας μέτωπο και με τον Κώστα Καραπαπά. "Ήμουν στην περιοχή του γαύρου σε βαζέλικο κανάλι" ανέφερε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη σχετικά με το σύνθημα του ΠΑΟΚ που είπε σε τηλεοπτική εκπομπή την περασμένη εβδομάδα.

58eccb4d1dc524701c8b4775

«Τα συνθήματα που βγάζουν στην εξέδρα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι απλούστατα αριστουργήματα για ανθολόγιο. Το σύνθημα αυτό είναι αριστουργηματικό, το βουντού βουντού. Ήμουν στην περιοχή του γαύρου σε βαζέλικο κανάλι. Τι να έλεγα; Λογικό είναι να αντιδρούν ο Καραπαπάς και ο Ολυμπιακός.

Δεν έχουν το εύρος να δεχτούν την πλάκα. Έχουν ταλέντο στο να κλέβουν παιχνίδια 30 χρόνια. Τα έχω ζήσει τόσα χρόνια. Ούτε ο Λοβέρδος έχει χιούμορ. Καλό παιδί αλλά δεν έχει χιούμορ».

Αυτά ανέφερε ο υφυπουργός Παιδείας σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Arena fm, ενώ δεν απέφυγε να αναφερθεί και στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος «κατέβαινε από την Ολλανδία 8 χρονών και δεν τον έπαιζαν οι άλλοι αν δεν ήταν ΠΑΟΚ. Έτσι έγινε ΠΑΟΚ. Είναι ευάρεστη η πίεση να θες να κάνεις κάποιον ΠΑΟΚτσή.

Εμένα με έκανε η γιαγιά μου η Πολίτισσα ΠΑΟΚ. Τον έχω συναντήσει τον Ιβάν 2-3 φορές, αλλά όχι κατ’ ιδίαν. Μια χαρά τα πάει. Δεν έχω να του πω τίποτα. Απλά να φροντίσει που ρίχνει τα λεφτά του».

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, ο Κώστας Ζουράρις τραγούδησε σύνθημα του ΠΑΟΚ κατά του Ολυμπιακού στον «αέρα» του ΣΚΑΪ