Επανακυκλοφορεί την εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» ο Φουρθιώτης με αποκαλύψεις και.. απειλές

Αφού δεν μπορεί να κάνει το μεγάλο come back στο τηλεοπτικό γυαλί, επιστρέφει.. στα περίπτερα 

NewsRoom 15/10/2021 | 15:07

Αδυνατώντας να επιστρέψει στο τηλεοπτικό γυαλί μιας που αυτός ήταν - μεταξύ άλλων- ο όρος που είχε τεθεί για την απόφαση της αποφυλάκισις του, ο Μένιος Φουρθιώτης αποφάσισε να επανακυκλοφορήσει την εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» και υπόσχεται αποκαλύψεις και... απειλές. 

H απειλητική φράση που χρησιμοποιεί στην ανακοίνωση για την επανέκδοση της κυριακάτικης εφημερίδας λειτουργεί ενδεικτικά: «για κάποιους θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης».

Η εφημερίδα θα κυκλοφορήσει εκ νέου την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και αυτή τη φορά μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση στη θέση που ήταν το όνομα της άλλοτε συνεργάτιδάς του Νανάς Παλαιτσάκη μπαίνει το όνομα του ίδιου του Μένιου Φουρθιώτη καθώς πρόκειται για όνομα με… μεγάλη βαρύτητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο τηλεπαρουσιαστής αποφυλακίστηκε έπειτα από πέντε μήνες παρά τις βαρύτατες κατηγορίες που του είχαν αποδοθεί. Με στοιχεία εναντίον του σύμφωνα με τα οποία έστησε επίθεση με πυροβολισμούς στο σπίτι του, προκειμένου να καταστήσει τον εαυτό του θύμα έπειτα από αποκαλύψεις που είχαν γίνει από το Documento για το πρόσωπό του, οι δικαστικές Αρχές αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο, εν όψει της δίκης του η οποία δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Τα αδικήματα που αποδίδονται στον γνωστό παρουσιαστή της trash tv είναι δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα. Κατηγορείται συγκεκριμένα για τα κακουργήματα της ηθικής αυτουργίας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση σε διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία και της ηθικής αυτουργίας σε έκρηξη και οπλοφορία και για τα πλημμελήματα της σύστασης συμμορίας, της ηθικής αυτουργίας σε οπλοχρησία, σε προμήθεια και κατοχή εκρηκτικής βόμβας και σε διακεκριμένη φθορά, της απόπειρας εκβίασης, της ψευδούς καταγγελίας και της πρόκλησης και προσφοράς για την τέλεση αδικήματος σε βαθμό πλημμελήματος

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «η εταιρεία Αποκαλυπτικά news ιδιοκτήτρια της ανεξάρτητης εβδομαδιαίας κυριακάτικης πολιτικής εφημερίδας “Αποκαλυπτικά”, ανακοινώνει την επανακυκλοφορία της ποπ την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στα περίπτερα όλης της χώρας!

Η εφημερίδα που έσπασε ρεκόρ πωλήσεων από τα πρώτα της κιόλας φύλλα συνεχίζει την πορεία της με πλούσια αποκαλυπτικά ρεπορτάζ με αποδείξεις.

Αποκαλυπτικά γιατί κρίνουμε την εξουσία οποία και αν είναι και στο apokaliptikanews.gr. Ρεπορτάζ για την πολιτική , την οικονομία , παραπολιτικά , δικαστικό και αστυνομικό με αποδείξεις με μια μεγάλη ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων που θα αναδεικνύουν την αλήθεια με στοιχεία και αποδείξεις .

Με την υπογραφή του εκδότη της Μενιου Φουρθιώτη. Αποκαλυπτικά γιατί κάποιους θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης Με μια λέξη απλά αποκαλυπτικά γιατί όλοι γνωριζόμαστε καλά. Από την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και Κάθε Κυριακή στα περίπτερα όλης της χώρας !!!!»