Επαγγελματίας γελοίος…

Νέες ειδικότητες εργασίας για νέους ανθρώπους δημιούργησε ο “νάτος-νάτος ο πρωθυπουργός”. “Επαγγελματίες τραυματίες”, λέει, οι οποίοι θα πρωταγωνιστούν σε επεισόδια!

5467117

Στο προεκλογικό μπαλκόνι ο Κυριάκος ως υποψήφιος πρωθυπουργός μιλούσε για “πολλές και καλά αμειβόμενες δουλειές” κυρίως για τους νέους. Και, αυτοθαυμαζόμενος, επιτέλους τα κατάφερε.

“Η Ελλάδα είναι μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής”. Διότι: “Η Ελλάδα αλλάζει προς το καλύτερο. Υπάρχει πάλι ένας αέρας αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης. Η πιο ουσιαστική πολιτική για τη νέα γενιά είναι να δημιουργήσουμε περισσότερες καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε”.

Και αφού ο κατ’ επάγγελμα γελοίος πρωθυπουργός – και ολιστικά υπνοβατών – εξάλειψε την ανεργία των νέων δήλωσε: “Ο σκοπός πλέον δεν είναι… το να βγάζει κανείς ολοένα και περισσότερα λεφτά, αλλά να βλέπουμε τη ζωή μας λίγο πιο σφαιρικά, λίγο πιο ολιστικά».

Και επιτέλους εγένετο φως! Νέες ειδικότητες εργασίας για νέους ανθρώπους δημιούργησε ο “νάτος-νάτος ο πρωθυπουργός”. “Επαγγελματίες τραυματίες”, λέει, οι οποίοι θα πρωταγωνιστούν σε επεισόδια! Σωστός ο …παίχτης!

Μας έδωσε ιδέες ώστε να προεκτείνουμε την επαγγελματικά ολιστική σκέψη του: “Επαγγελματίες κρανοφόροι πολίτες” οι οποίοι αναζητούν κρανοφόρο ματατζή για σύναψη σοβαρής σχέσης. (Γραφείο συνοικεσίων ο “Κυριάκος”)

“Επαγγελματίες άνευ κουκούλας φοιτητές – στόχοι των αστυνομικών γκλοπς”. Γενναία εξάμηνη επιδότηση 1200 € για πλήρη απασχόληση ενταγμένη στο πρόγραμμα “Πρώτο Ένσημο” του επαγγελματία άεργου Χατζηδάκη.

“Επαγγελματίες ανεγκέφαλοι νεολαίοι χειροκροτητές κρατικοδίαιτης προοπτικής”. Με πλήρη δικαιώματα σε selfie, Μύκονο και “ΠΑΡΤΥ μωρή άρρωστη”…

Είναι καιρός να σοβαρευτεί ο 54χρονος Κυριάκος. Η γελοιότητα δεν είναι επάγγελμα που ταιριάζει σε πρωθυπουργούς. Πολύ δε περισσότερο δεν ταιριάζει σε τέτοια ηλικία η δημόσια ενασχόληση με το περικαλλές εφηβικό σπορ για το οποίο μας εγκαλούσε ο πατήρ Ευλάμπιος, μαθητές όντες, κατά τις υποχρεωτικές εξομολογήσεις στην περίοδο της χούντας.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο – Παραμένει υπό κράτηση

6200549

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο – Παραμένει υπό κράτηση

Στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του…

Ξύλο στη Βουλή: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Γραμμένο μετά την επίθεση Φλώρου – Οι τελευταίες πληροφορίες

6200552

Ξύλο στη Βουλή: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Γραμμένο μετά την επίθεση Φλώρου – Οι τελευταίες πληροφορίες

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, όπως το ανακοίνωσε ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Κώστας Χύτας.