Εορταστικές… εκκενώσεις από την ΕΛ.ΑΣ

Σχεδόν 10 ημέρες μετά τη λήξη του τελεσιγράφου του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, χωρίς όπως φαίνεται  να έχουν ανταποκριθεί οι καταληψίες στο "κάλεσμα", αναμένεται σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο, να ξεκινήσουν άμεσα οι επιχειρήσεις εκκένωσης.

ΕΚ ΜΑΤ 0

Όπως αναφέρει έντυπο δημοσίευμα… η ΕΛ.ΑΣ προχωρά σε εκκένωση 28 κτιρίων υπό κατάληψη και αναμένεται σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο, να ξεκινήσουν άμεσα οι επιχειρήσεις.

Οι “δύσκολες” καταλήψεις για τις οποίες υπάρχουν εισαγγελικές εντολές σε ισχύ είναι το Κ-ΒΟΞ (Θεμιστοκλέους και Αραχώβης), όπου εδρεύει ο Ρουβίκωνας, αλλά και αυτά στη συμβολή των οδών Ζαΐμη 15 και Τοσίτσα 3, Μπουμπουλίνας και Δερβενίων 52, Μπενάκη 41, Στουρνάρη και Κάνιγγος και Μεθώνης 55.

Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι λίγο “πιεσμένη” λόγω της κατάθεσης του προϋπολογισμού και των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων κάτι που ενδεχομένως να αναβάλει ή να μικρύνει τον αριθμό των αστυνομικών επιχειρήσεων εκκένωσης. Όπως και να έχει όμως, οι αστυνομικές παρεμβάσεις θα ξεκινήσουν έως τις αρχές του νέου έτους, χωρίς ακόμη να έχει γίνει επιλογή της ημερομηνίας.
 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…