Ενώπιον της Δικαιοσύνης ο 29χρονος για τα τρομοδέματα

Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθεί σήμερα ο 29χρονος που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική το πρωί του Σαββάτου φέροντας βαρύ οπλισμό. Σε δεύτερη προσαγωγή υπόπτου για την υπόθεση προχώρησε η αστυνομία.

59f56bfb1dc52462118b456a

Ο κατηγορούμενος για τρομοκρατία αρνείται την κατηγορία της ένταξης και επιφυλάσσεται να απαντήσει για τον οπλισμό που κατείχε στο Δικαστήριο.

Την ίδια ώρα, ο ιδιοκτήτης café bar στο Ελληνικό, στο οποίο σύχναζε ο συλληφθείς – αλλά και άλλα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και το οποίο είχε μπει στο στόχαστρο των ερευνώ των αρχών – προσήχθη, μετά από έρευνες της Αντιτρομοκρατικής και δεν αποκλείεται η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις εξονυχιστικές έρευνες τόσο στη γιάφκα της Αχαρνών, από την οποία ο 29χρονος μετέφερε τον βαρύ οπλισμό, όσο και στο Ελληνικό.

Πέραν των στοιχείων που αναζητούν οι Αρχές για τη σχέση του συλληφθέντα με τα τρομοδέματα που εστάλησαν σε στόχους του εξωτερικού, αλλά και στον πρώην Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο –στην αποστολή των οποίων προέκυψε από το DNA του ότι ενεπλάκη – αυτό που ερευνούν τώρα οι αρχές είναι στοιχεία που θα αποκαλύψουν ποιοι ήταν ενδεχόμενοι επόμενοι στόχοι του, αλλά και για λογαριασμό ποιας οργάνωσης είχε νοικιάσει – με πλαστή ταυτότητα- τη γιάφκα ο νεαρός.

Μάλιστα από τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής οι οκτώ πλαστές ταυτότητες που βρέθηκαν στην ”γιάφκα” είχαν τη φωτογραφία του 29χρονου και διαφορετικά στοιχεία η καθεμία, γι’ αυτό θεωρείται πιθανό ότι τις έχει χρησιμοποιήσει ή σκόπευε να τις χρησιμοποιήσει για την ενοικίαση χώρων, αυτοκινήτων, ή άλλες συναλλαγές, στο πλαίσιο της παράνομης δράσης για την οποία κατηγορείται.

Παράλληλα, αναζητούνται και άλλα κρησφύγετα, καθώς εκτιμάται ότι ο συλληφθείς μετέφερε τον οπλισμό σε κάποια από αυτά. Η αστυνομία έκανε έρευνες και στο πατρικό του συλληφθέντα.

Αυτό που ερευνάται, επίσης είναι πιθανή σχέση του με τους Πυρήνες της Συνομωσίας της Φωτιάς και ειδικότερα της Πόλας Ρούπα.

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…