Εντυπωσιακά χρυσά αγάλματα απεικονίζουν τις χειρότερες στιγμές του Ντόναλντ Τραμπ

Ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης Bryan Buckley με αυτή την πρωτοβουλία θέλει να υπενθυμίσει στους ψηφοφόρους τις πιο αμφιλεγόμενες συμπεριφορές του Ντόναλντ Τραμπ μέσα στη χρονιά. «Δείχνουν στον κόσμο ακριβώς ποιος είναι», ανέφερε ο δημιουργός. 

αγαλμα τραμπ

Τα έργα αναφέρονται στον Ντόναλντ Τραμπ και κάνουν λόγο για τον «καταστροφέα των δικαιωμάτων και ελευθεριών των πολιτών».

Τα τρία «αγάλματα» εμφανίστηκαν το Σαββατοκύριακο σε διάφορες περιοχές της Ουάσιγκτον. Ο σκηνοθέτης αποφάσισε να παρουσιάσει την ιδέα του με αγάλματα μετά τις σφοδρές αντιδράσεις από τους διαδηλωτές για τα αγάλματα σε ολόκληρο τον κόσμο που παραμένουν σύμβολο αποικιοκρατίας. 

«Ένιωσα ότι το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να δημιουργήσουμε αυτά τα πολύ ειλικρινή αγάλματα της ζωντανής, τωρινής κληρονομιάς, που δείχνουν στον κόσμο ακριβώς ποιος είναι ο Τραμπ», δήλωσε ο δημιουργός τους στο AdAge. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Want to thank all my crew for busting their asses and bringing “The Poser” to Washington DC yesterday. Trump Statue Initiative- goes live. #vote2020 #trumpstatueinitiative

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryan Buckley (@obeeeeeeeone) στις

Το ένα έργο έχει τίτλο «Now Go Back to School» και απεικονίζει τον πρόεδρο Τραμπ να υποδεικνύει με ένα μπαστούνι του γκολφ σε ένα παιδί που φορά μάσκα να επιστρέψει στο σχολείο.  Το άλλο άγαλμα έχει τίτλο «The Bunker» και αναφέρεται στο τρόπο με τον οποίο φυγαδεύτηκε ο Τραμπ  όταν έξω από τον Λευκό Οίκο έφτασαν διαδηλωτές του Black Lives Matter.  Το τρίτο τιτλοφορείται, Poser, και αναπαριστά τον Τραμπ με την βίβλο έξω από την Επισκοπική Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη την ώρα που οι διαδηλωτές ξυλοκοπούνταν από την αστυνομία. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Donald Trump and his Teddy Barr. We learned a lot about product placement from #goyafoods @realdonaldtrump

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryan Buckley (@obeeeeeeeone) στις

 

Το ένα από τα τρία «αγάλματα» τοποθετήθηκε μπροστά από το Trump Hotel και τα άλλα δύο στο Freedom Park, έξω από το γραφείο της δημάρχου. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, που διήρκησε τρεις με τέσσερις ώρες σε κάθε σημείο, η βιολονίστρια Celeste Vee έπαιξε τραγούδια μουσικών που απαγόρευσαν στον Τραμπ να τα χρησιμοποιεί στις συγκεντρώσεις του.

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…