Newsroom

Newsroom

Νεκροί οι δύο αγνοούμενοι στο Μεσολόγγι

Νεκροί εντοπίστηκαν οι άνδρες που είχαν εξαφανιστεί στην περιοχή του Αιτωλικού την Πρωτοχρονιά. Το αυτοκίνητό τους βρέθηκε αναποδογυρισμένο σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Κατοχή Μεσολογγίου.

andres agn 1

Νεκροί εντοπίστηκαν οι άνδρες που είχαν εξαφανιστεί στην περιοχή του Αιτωλικού την Πρωτοχρονιά. Το αυτοκίνητό τους βρέθηκε αναποδογυρισμένο σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Κατοχή Μεσολογγίου.

Οι Αρχές εντόπισαν δυστυχώς τους νεκρούς άνδρες σε βάθους δύο μέτρων αρδευτικό κανάλι του Αχελώου, δίπλα στο δρόμο, λίγο έξω από το χωριό Κατοχή.

Το όχημα, βρέθηκε τυχαία από έναν περαστικό που το είδε μέσα στο κανάλι. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πιθανώς ο άνδρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο (ένα μαύρο Toyota Corolla) να έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να φύγει από την πορεία του και να πέσει στο αυλάκι. Η διαδικασία ανέλκυσης του οχήματος από το αρδευτικό κανάλι ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι.

Τα άψυχα κορμιά των Βασίλη Γρατσάνη και Γιάννη Κορδώση, βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο και σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ακόμα δεμένα με τις ζώνες ασφαλείας.

Ο 35χρονος κτηνοτρόφος από τα Πηγάδια Βασίλης Γρατσάνης και ο 40χρονος γεωργός Γιάννης Κορδόσης από την Πεντάλοφο διασκέδαζαν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε μπαρ στην περιοχή του Νεοχωρίου. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, έφυγαν με αυτοκίνητο λίγο μετά τις 4 το πρωί και γύρω στις 5 το στίγμα των κινητών τηλεφώνων τους χάθηκε.

Όπως είπαν θαμώνες του μπαρ, τη βραδιά εκείνη οι δύο άνδρες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Οι σοροί των δύο φίλων θα μεταφερθούν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών προκειμένου να γίνει νεκροψία- νεκροτομή.

Οι συγγενείς των Βασίλη Γρατσάνη και του Γιάννη Κορδώση έχουν μεταβεί στο σημείο από την πρώτη στιγμή.

Υπενθυμίζονται ότι από νωρίς σήμερα είχαν ξεκινήσει και πάλι στην ευρύτερη περιοχή του Αιτωλικού, του Αστακού και του Μεσολογγίου οι έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, για τον εντοπισμό των δυο ανδρών.

Στις σημερινές επιχειρήσεις συμμετείχε και ελικόπτερο της Αστυνομίας, αφού οι καιρικές συνθήκες επέτρεπαν τις έρευνες από αέρος.