Newsroom

Newsroom

Εντοπίστηκαν δύο πτώματα σε αποσύνθεση στη Λαμία

Δύο πτώματα σε κατάσταση αποσύνθεσης εντοπίστηκαν χθες, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στη Λαμία. Πρόκειται για δύο άνδρες 50 και 64 ετών…

Δύο πτώματα σε κατάσταση αποσύνθεσης εντοπίστηκαν χθες, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στη Λαμία. Πρόκειται για δύο άνδρες 50 και 64 ετών για τους οποίους η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα νεκροψίας-νεκροτομής η οποία θα δείξει την αιτία θανάτου των δύο ανδρών.

Συγκεκριμένα το πτώμα του 50χρονου άνδρα εντοπίστηκε νωρίς το μεσημέρι σε μονοκατοικία στη Ροδίτσα από γείτονα, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Ο 50χρονος ο οποίος είχε να δώσει σημεία ζωής περίπου τρεις ημέρες, έμενε μόνος του σε ένα σπίτι «τρώγλη». Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι το ένα χέρι του 50χρονου είχε φαγωθεί στον καρπό από τρωκτικά.

Ο 64χρονος βρέθηκε αργά το βράδυ χθες σε υπόγειο διαμέρισμα στην οδό Μακροπούλου όπου διέμενε, από αστυνομικούς, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τους γείτονες για την έντονη δυσοσμία, που έβγαινε από το διαμέρισμα. Ο 64χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής περίπου έξι ημέρες και η σορός από την ζέστη ήταν σε αποσύνθεση.