Έντονο παρασκήνιο με το Ράδιο Αρβύλα: Αρνείται να ξεκινήσει την εκπομπή ο Κανάκης;

Αυτό το σενάριο δεν αρέσει καθόλου στον γνωστό παρουσιαστή - Έντονο το παρασκήνιο αναφορικά με το Ράδιο Αρβύλα τις τελευταίες ημέρες

Μπέρδεμα και ανακατωσούρα επικρατεί στον ΑΝΤ1 αυτή τη στιγμή με το «Ράδιο Αρβύλα», με τον παρουσιαστή της εκπομπής Αντώνης Κανάκη να δηλώνει ενοχλημένος με το κανάλι και να μην θέλει να βγάλει στον αέρα της εκπομπή του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, λόγω του Μουντιάλ, το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί Νοέμβριο – Δεκέμβριο και θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1, οι ιθύνοντες του καναλιού θέλουν το «Ράδιο Αρβύλα» να ξεκινάει στις 19:45 και να τελειώνει στις 20:40, προκειμένου να μεσολαβούν τα απαραίτητα διαφημιστικά μηνύματα πριν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, αυτό το σενάριο δεν αρέσει καθόλου στον γνωστό παρουσιαστή, ο οποίος θεωρεί ότι έτσι η εκπομπή του μπαίνει σε μια διαφορετική ζώνη, στην οποία δεν θα ήθελε να βρεθεί.

Έτσι, η πρόθεση του Αντώνη Κανάκη είναι να ξεκινήσει την εκπομπή του από τον Ιανουάριο, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί το Μουντιάλ του Κατάρ.

Από την άλλη πλευρά αυτό το σενάριο δεν αρέσει στο κανάλι του Αμαρουσίου, αφού έτσι θα χάσει ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του για τουλάχιστον δύο μήνες, αφού ο προγραμματισμός ήθελε την εκπομπή να ξεκινάει τον Νοέμβριο.

Πλέον, το κανάλι προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή με τον παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα, ενώ την ίδια στιγμή έντονη είναι και η ενόχληση του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

Η απάντηση Κούγια για το βούλευμα Πισπιρίγκου: Έχουμε αντικρούσει λέξη προς λέξη τα επιχειρήματα

Η απάντηση Κούγια για το βούλευμα Πισπιρίγκου: Έχουμε αντικρούσει λέξη προς λέξη τα επιχειρήματα

Αναλυτικά η απάντηση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια για το βούλευμα με το οποίο η Ρ.…