Newsroom

Newsroom

Έντονο ενδιαφέρον για νέες επενδύσεις στην Ελλάδα απο την LG

O πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος Γιουνγκ Σουμπ Κιμ εξέφρασε το έντονο ενδιαφέρον του Ομίλου LG και για άλλα επενδυτικά σχέδια στην Ελλάδα, στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη.

57e2c5671dc524d03f8b456b

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο πρέσβης της Κορέας Γιουν Γκιπ Αν που εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πορεία αξιοποίησης του σχεδίου Γιούνκερ.

Η LG συμμετέχει κατά 50% στον ανάδοχο που υλοποιεί το έργο ΣΔΙΤ του Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου του ΟΑΣΑ, προϋπολογισμού 58.800.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το ελληνικό Δημόσιο κατά 49% με πόρους του ΕΣΠΑ.

Ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Κορέας στην Ελλάδα εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει πολύ σύντομα και δήλωσε ότι προσβλέπει στην ανάληψη κοινών διμερών πρωτοβουλιών, με στόχο την αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τη Δημοκρατία της Κορέας στην Ελλάδα και την τόνωση των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των δύο χωρών.

Απ’ την πλευρά του ο κ. Σταθάκης επιβεβαίωσε το έντονο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για το συγκεκριμένο έργο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και πρόσθεσε ότι προσβλέπει γενικότερα στην ενδυνάμωση των διμερών σχέσεων στους τομείς του εμπορίου και του τουρισμού, κάνοντας παράλληλα ιδιαίτερη μνεία στα μεγάλα περιθώρια υλοποίησης επενδύσεων από ελληνικές εταιρείες στη Δημοκρατία της Κορέας.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…