Άγιος Σάββας: ΕΔΕ από τη διοίκηση σε εργαζόμενους επειδή κόλλησαν κορονοϊό

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) για 3 εργαζόμενους επειδή νόσησαν με κορονοϊό ζήτησε η διοίκηση του ογκολογικού νοσοκομείου "Άγιος Σάββας", ενώ οι εργάζομενοι είχαν προειδοποιήσει για τις απαράδεκτες και επικίνδυνες συνθήκες λειτουργίας εν μέσω πανδημίας.

Η διοικήτρια, Όλγα Μπαλαούρα, του ογκολογικού νοσοκομείου Άγιος Σάββας διέταξε τη διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου και ένορκης δοικητικής εξέτασης για τρεις εργαζόμενους  που νόσησαν με κορονοϊό. Όλγα Μπαλαούρα.

Σε ανάρτησή του ο γ.γ. της ΟΕΝΓΕ και νευροχειρουργός, Παναγιώτης Παπανικολάου χαρακτηριστικά λέει: «Αυτή η φαιδρή διοικήτρια του “Άγιου Σάββα” που κάνει πάλι… ΕΔΕ ( ! ) για να τιμωρήσει νοσηλεύτριες ( !! ) επειδή αρρώστησαν οι ίδιες ( !!! ) γιατί παραμένει ακόμα στην θέση της; υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που δεν τον ξέρουμε αλλά μπορούμε να τον υποψιαστούμε;»

Την ίδια ώρα ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος μεταφέρει εικόνα από το νοσοκομείο όπου οι εργαζόμενοι προχώρησαν σήμερα και σε διαμαρτυρία κατά της εκδικητικής ΕΔΕ.

Το υγειονομικό και ιατρικό προσωπικό στο συγκεκριμένο νοσοκομείο είχε πολλές φορές προειδοποιήσει για επικίνδυνες συνθήκες εδώ και μέρες αφού ασθενείς, καρκινοπαθείς και εργαζόμενοι συνωστίζονται στα εξωτερικά ιατρεία και δεν υπάρχει αρκετό προσωπικό με σοβαρές ελλείψεις σε θέσεις εργασίας.

Το χαρτί της κλήσης σε ΕΔΕ έφερε στη δημοσιότητα το avgi.gr:

Σκάνδαλο παρακολουθήσεων: «Ολομέτωπη» Σπηλιωτόπουλου κατά Μητσοτάκη: «Σε άλλες χώρες έχουν παραιτηθεί» (Video)

Σκάνδαλο παρακολουθήσεων: «Ολομέτωπη» Σπηλιωτόπουλου κατά Μητσοτάκη: «Σε άλλες χώρες έχουν παραιτηθεί» (Video)

 «Αντικειμενική πολιτική ευθύνη που υπάρχει στον ίδιο τον Πρωθυπουργό γιατί σύμφωνα με την αλλαγή που…

Η επέμβαση στην Πολυτεχνειούπολη εκθέτει την κυβέρνηση για την πανεπιστημιακή αστυνομία

ΕΚ - Αστυνομια Πολυτεχνειουπολη

Η επέμβαση στην Πολυτεχνειούπολη εκθέτει την κυβέρνηση για την πανεπιστημιακή αστυνομία

Το μοντέλο της επέμβασης στις εστίες της Πολυτεχνειούπολης αποδεικνύει ότι η εγκατάσταση πανεπιστημιακής αστυνομικής δύναμης…