Newsroom

Newsroom

Έντονη αντιπαράθεση Μητσοτάκη – Κουτσούμπα για την πορεία του Πολυτεχνείου

Απειλές Μητσοτάκη κατά του ΚΚΕ

5119977

Λεκιτικό επεισόδιο μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, σημειώθηκε νωρίτερα στη Βουλή, όταν ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για «εγκληματική στάση» όσον αφορά στην πορεία του Πολυτεχνείου.

«Εν μέσω πανδημίας μιλούν ακόμα για πορεία Πολυτεχνείου. Παραβλέποντας ότι δεν υπήρχαν εκδηλώσεις για καμία επέτειο. Ρισκάρετε να μετατρέψετε μια πορεία τιμής σε μια πορεία πόνου. Μπορούμε να τιμήσουμε το Πολυτεχνείο με ένα στεφάνι στο Πολυτεχνείο και να δηλώσετε όλοι ότι δεν θα συμμετέχετε σε πορεία και ότι δεν ενθαρρύνετε κανέναν να κατέβει. Όπως πήραμε απόφαση να μην γίνει η παρέλαση έτσι παίρνουμε απόφαση να μην γίνει και η πορεία του Πολυτεχνείου. Αυτό θα ήθελαν και εκείνοι που πρωταγωνίστησαν στην εξέγερση», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Δημήτρη Κουτσούμπα.

«Σας το λέμε από τώρα να το ξέρετε. Όπως η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να μη γιορταστεί η 28η Οκτωβρίου, έτσι παίρνει και την απόφαση να μη γίνει η πορεία του Πολυτεχνείου», είπε.

Στις απειλές του Κυριάκου Μητσοτάκη απάντησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας με τη φράση «ντροπή σας», ενώ ο πρωθυπουργός απάντησε «εσείς να ντρέπεστε».

Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η απάντηση του Δημήτρη Κουτσούμπα στην ομιλία του.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…