Έντονη φημολογία για επιστροφή Μιραλάς στο λιμάνι

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο παλιός γνώριμος με εξαιρετική θητεία, Κέβιν Μιραλάς, με την ΠΑΕ να μην διαψεύδει τα σενάρια.

59a2c6f71dc52423268b47de

Πλήθος δημοσιευμάτων σε Ελλάδα, Αγγλία και Βέλγιο θέλουν τον επιθετικό της Έβερτον να βρίσκεται στα ραντάρ του Ολυμπιακού, με τον Βέλγο να βάζει και εκείνος το χεράκι του μέσω της δραστηριότητάς του στα social media. 

Συγκεκριμένα, ο Μιραλάς έκανε συνεχόμενα like στις τελευταίες αναρτήσεις των «ερυθρολεύκων» στο instagram, γεγονός που φούντωσε περισσότερο τις φήμες. 


Πρώτος που μετέδωσε την είδηση για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών ήταν ο δημοσιογράφος της Liverpool Echo, Τony Scott, ο οποίος τόνισε πως οι πρωταθλητές θέλουν δανεικό τον Βέλγο.

Να σημειωθεί πως οι σχέσεις του Κέβιν Μιραλάς με τον προπονητή του, Ρίναλντ Κούμαν, δεν είναι και οι… καλύτερες, μία κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από την περσινή σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο, μάλλον δεν μοιάζει τυχαίο γεγονός πως ο βέλγος φορ έμεινε εκτός αποστολής για το σημερινό αγώνα της ομάδας του με την Τσέλσι.

Eurovision 2024: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους του Μάλμε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ (Video)

Eurovision 2024: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους του Μάλμε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ (Video)

«Είμαι φαν της Γιουροβίζιον και ραγίζει η καρδιά μου, αλλά την μποϊκοτάρω». Περίπου 5.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην…