Έντονες αποδοκιμασίες στην Σακελλαροπούλου: «Ντροπή σας – Κάνετε τυμβωρυχία» (video)

Κατά την άφιξή της στις αποθήκες, ομάδα συγκεντρωμένων αποδοκίμασε την κ. Σακελλαροπούλου κατηγορώντας της ότι κάνει τυμβωρυχία

σακελλαροπούλου

Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν την Κατερίνα Σαλλεροπούλου στο λιμάνι της Καλαμάτας και συγκεκριμένα στο σημείο όπου μεταφέρονται οι διασωθέντες από το τραγικό ναυάγιο που σημειώθηκε ανοιχτά της Πύλου.

Κατά την άφιξή της στις αποθήκες, μέλη της τοπικής οργάνωσης Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ την αποδοκίμασαν κατηγορώντας της ότι κάνει τυμβωρυχία

Οι συγκεντρωμένοι υποστήριξαν ότι είναι παράλογο η κ. Σακελλαροπούλου να συμφωνεί με το φράχτη στον Έβρο αλλά παράλληλα να στηρίζει τους πρόσφυγες.

Δείτε τις αποδοκιμασίες στην Σακελλαροπούλου

Να σημειωθεί ότι μέχρι αυτήν την ώρα 78 νεκροί και 104 διασωθέντες έχουν βρεθεί από το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου με τον αριθμό των αγνοουμένων να παραμένει άγνωστος και τους φόβους για πολύ περισσότερους νεκρούς να αυξάνονται συνεχώς.

Η ανακοίνωση από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας

Σήμερα βρεθήκαμε ως Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο λιμάνι της Καλαμάτας ώστε να προσφέρουμε την αλληλεγγύη μας στους επιζώντες του τραγικού ναυαγίου ανοιχτά της Πύλου.

Με έκπληξη αντικρίσαμε την πρόεδρο της Δημοκρατίας να έρχεται προκειμένου να κάνει τα γνωστά σόου στα οποία μας έχει συνηθίσει στα Τέμπη και αλλού. Μέλος μας της είπε ότι δεν μπορεί να είναι και με το φράχτη του Έβρου και με τους πρόσφυγες.

Ενώ αρχικά μας αγνόησε, μετά την το πολύ 3λεπτη περιοδεία της στο χώρο, ήρθε δήθεν να μας “μιλήσει δημοκρατικά” που για εκείνη απ’ό,τι καταλάβαμε σημαίνει να μας πει πως ο φράχτης προστατεύει τη χώρα της και να μας πει ότι “εσείς κατεβαίνετε σε εκλογές, όχι εγώ“.

Εμείς με την αναμενόμενη ένταση των στιγμών αλλά και με απόλυτο σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς της απαντήσαμε ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί να κάνει πλάτες στις δολοφονικές πολιτικές ΝΔ- Ευρωπαϊκής Ένωσης που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών και πτωμάτων.

Ως νεολαία ΣΥΡΙΖΑ είμαστε σαφείς: Κανένας παράγοντας όσο ψηλά και να βρίσκεται, δεν μπορεί να καπηλεύεται τον πόνο τον ανθρώπων για να κάνει επικοινωνιακά σόου εις βάρους του λαού. Η Αριστερά και η αλληλεγγύη θα νικήσουν.

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

6084787 2

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

«Με ανησυχία και απογοήτευση παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες να εξελίσσεται μία απίστευτη κατάσταση ανεπίτρεπτης επίθεσης…

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

6207733

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

Συγγενείς άρχισαν να πετούν καρέκλες και να απευθύνονται προς τους κατηγορούμενους

Μικρούτσικος: H παίκτρια του «TV Queen» που του θύμισε τον… Μητσοτάκη – «Έχετε τον ίδιο σύμβουλο;» (video)

Μικρούτσικος

Μικρούτσικος: H παίκτρια του «TV Queen» που του θύμισε τον… Μητσοτάκη – «Έχετε τον ίδιο σύμβουλο;» (video)

«Το ότι δεν τον έχεις παρακολουθήσει μπορεί να με κάνει να σε συμπαθήσω», είπε ο…