Έντονες αποδοκιμασίες κατά της Daily Mail για το Tweet της δολοφονίας του ρώσου πρέσβη

Με πρωτοφανή τρόπο προσέγγισε η Daily Mail την είδηση της δολοφονίας του ρώσου πρέσβη, Αντρέι Καρλόφ, κάνοντας αναφορά στις στιλιστικές επιλογές του δολοφόνου.

5858123c1dc5243e2e8b4776 1

Η βρετανική εφημερίδα ανάρτησε στο Twitter την είδηση του πυροβολισμού του ρώσου πρεσβευτή με τρόπο που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από χρήστες του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης. «Ο Ρώσος πρέσβης πυροβολήθηκε από έναν κομψά ντυμένο άνδρα με κοστούμι και γραβάτα» έγραφε ως τίτλο, παραθέτοντας μαζί τη φωτογραφία του δολοφόνου Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάςμε το πιστόλι στο χέρι πάνω από το πτώμα του Αντρέι Καρλόφ.

Αποτέλεσμα αυτού, οι χρήστες του Twitter να εξοργιστούν με την ανάρτηση, με έναν χρήστη να σχολιάζει: «Έτσι,λοιπόν τώρα ενδιαφερόμαστε για το τι φοράνε οι τρομοκράτες όταν δολοφονούν κάποιον, αλήθεια;», ενώ ένας άλλος ανέφερε ειρωνικά: «Επειδή όταν δω κάποιον δολοφονημένο θα θέλω να ρωτήσω τον δολοφόνο: “Τι φοράς;”».

«Έχετε εξακριβώσει ακόμα πόσο κόστιζε το κοστούμι του; ή τι δίαιτα ακολουθούσε για να είναι τόσο κομψός;», γράφει ένας άλλος χρήστης.

Το επίμαχο tweet:


Και οι ειρωνικές απαντήσεις από τους χρήστες:





«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

eof

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

Το σκεύασμα αυτό δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν και ως εκ τούτου δεν έχει αξιολογηθεί…