Newsroom

Newsroom

Έντονες αντιδράσεις για τη δημόσια σφαγή ταύρου στη Λέσβο

Σάλο και εντονότατες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η εκτέλεση ενός ταύρου στη Λέσβο κατά παράβαση μάλιστα εισαγγελικής απόφασης. Η δολοφονία του ζώου, την οποία όπως μπορείτε να δείτε και στην κεντρική φωτογραφία του θέματος, κατέγραφαν με το κινητό τους τηλέφωνο πολλοί από εκείνους που παρακολουθούσαν το αποτρόπαιο θέαμα, αποτελεί έθιμο και πραγματοποιείται κατά την Παλλεσβιακή Πανήγυρη των Ταξιαρχών στο προαύλιο της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου Λέσβου.

590b09ca1dc524182c8b4731

Ο σύλλογος μέριμνας απροστάτευτων ζώων «ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης» πληροφορήθηκε για το συμβάν και όπως ενημερώνει «το αποδεικτικό υλικό (φωτογραφίες και βίντεο) έχει ήδη κατατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής Λέσβου και σχηματίζεται δικογραφία κατά παντός υπευθύνου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ήδη έχουν ταυτοποιηθεί πέντε δράστες/συμμετέχοντες, ενώ η ‘’ΚΙΒΩΤΟΣ’’ συνεχίζει τη συλλογή και εξέταση περαιτέρω υλικού ώστε να βοηθήσει στην αναγνώριση και άλλων δραστών».

«Η ‘’ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης’’ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλοι τους να λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία υποχώρηση απέναντι σε όσους νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου και ότι μπορούν να μετατρέπουν τις εκκλησίες και τα ιερά προσκυνήματά μας σε υπαίθρια σφαγεία και άνδρα παρανομίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

AP23317538078204

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

Επιμένει η Χαμάς ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία που δεν θα προβλέπει ρητώς τον τερματισμό…