Newsroom

Newsroom

Έντονες αντιδράσεις από το εξώφυλλο της New York Post για την αιματηρή επίθεση στο Ντάλας (ΦΩΤΟ)

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το εξώφυλλο της New York Post για το μακελειό στο Ντάλας με πέντε αστυνομικούς νεκρούς.

577f96d21dc524a85f8b4f53

Στο εξώφυλλό της η αμερικανική εφημερίδα της Νέας Υόρκης αποφαίνεται με πηχυαίο τίτλο ότι όσα συμβαίνουν είναι αποτέλεσμα «εμφυλίου πολέμου», ενώ παρουσιάζει και αστυνομικούς σωριασμένους στο έδαφος, οι οποίοι πιθανότατα είναι νεκροί από τα πυρά των ελεύθερων σκοπευτών.

Η αναφορά στον «εμφύλιο πόλεμο» είναι που έχει προκαλέσει τις περισσότερες αντιδράσεις αφού χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως του twitter κατηγορούν την εφημερίδα ότι «ρίχνει λάδι στη φωτιά», ενώ το κλίμα είναι ήδη εξαιρετικά τεταμένο.


Να σημειωθεί ότι η New York Post κυκλοφόρησε πριν τον τελικό απολογισμό της αιματηρής επίθεσης, εξ ου και κάνουν λόγο για τέσσερις νεκρούς αστυνομικούς.  

Δημήτρης Σαββίδης: «Πού να ήξερες ρε Καπουτζίδη…» – Η ανάρτηση για τα Τέμπη και το Παρά 5 που κάνει θραύση (video)

savvidis 1

Δημήτρης Σαββίδης: «Πού να ήξερες ρε Καπουτζίδη…» – Η ανάρτηση για τα Τέμπη και το Παρά 5 που κάνει θραύση (video)

Για την προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών και τη σύνδεση του με το Παρά…

«Άναψαν τα αίματα» στη Βουλή ανάμεσα σε Κωνσταντοπούλου και Καιρίδη: «Φταίει που δε με έχει δείρει;»

InCollage 20250123 181826555

«Άναψαν τα αίματα» στη Βουλή ανάμεσα σε Κωνσταντοπούλου και Καιρίδη: «Φταίει που δε με έχει δείρει;»

«Μη με διακόπτετε κ. Καιρίδη, που θέλετε να ξαναπάτε σε υπουργείο μάλλον και θέλετε να…