Ένταση στον αέρα του MEGA με Τζίμα και Πρετεντέρη – «Δεν νοιάζει εσένα, αλλά νοιάζει εμάς που δουλεύουμε εδώ» (video)

«Λοιπόν, για να διορθώσουμε δυο πράγματα που ειπώθηκαν», ήταν το σχόλιο του Γιάννη Πρετεντέρη που προκάλεσε την αντίδραση της Ράνιας Τζίμα

τζιμα

Έναν έντονο διάλογο είχαν χθες στον αέρα του MEGA, κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, η Ράνια Τζίμα και ο Γιάννης Πρετεντέρης με αφορμή μια διόρθωση που όπως είπε ήθελε να κάνει ο δεύτερος στο ρεπορτάζ του Σωτήρη Μπολάκη.

Αφού λοιπόν ο πολιτικός συντάκτης του καναλιού ολοκλήρωσε όσα είχε να πει για τις εξελίξεις στον χώρο της κεντροαριστεράς ο Γ. Πρετεντέρης ξεκίνησε να μιλάει λέγοντας:

«Λοιπόν, για να διορθώσουμε δυο πράγματα που ειπώθηκαν. Το πρώτο είναι ότι δεν θυμάμαι ποιος στο ρεπορτάζ επικαλέστηκε το παράδειγμα του Βίλλυ Μπραντ ως δημάρχου του Βερολίνου.

Να εξηγήσουμε ότι ο Βίλλυ Μπραντ ήταν επιτυχημένος δήμαρχος του Βερολίνου σε ένα διαφορετικό εντελώς πολιτικό σύστημα και έγινε υποψήφιος καγκελάριος και μετά καγκελάριος, όταν τελείωσε η θητεία του από δήμαρχος Βερολίνου. Δεν ήταν δήμαρχος και ταυτόχρονα υποψήφιος καγκελάριος».

«Καλά, πάντως αυτό δεν είναι διόρθωση προς το ρεπορτάζ του MEGA, γιατί αυτό είναι το παράδειγμα που δίνει η πλευρά του κ. Δούκα», απάντησε η Ράνια Τζίμα, με τον Γιάννη Πρετεντέρη να απαντά: «Δεν με ενδιαφέρει να διορθώνω το ρεπορτάζ του MEGA, με ενδιαφέρει να διορθώνω αυτό που άκουσα».

«Ναι, εγώ όμως το ξεχωρίζω από ποιον έρχεται αυτό. Δεν το λέμε εμείς αυτό», τόνισε η δημοσιογράφος.

«Μα συγγνώμη, ήταν υποψήφιος ενόσω ήταν δήμαρχος. Το ίδιο πράγμα είναι, νομίζω. Ήταν υποψήφιος για καγκελάριος, πήγε σε ανώτερο ακόμη επίπεδο, ενώ ήταν δήμαρχος. Τελείωνε μεν η θητεία του, αλλά ήταν ακόμα δήμαρχος», πρόσθεσε ο Σωτήρης Μπολάκης.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης συνέχισε σημειώνοντας ότι: «Δεν με νοιάζει ποιος το είπε», με την δημοσιογράφο να λέει πως «έχει σημασία».

«Μα δεν με νοιάζει ποιος το είπε», επανέλαβε ο δημοσιογράφος, με τη Ράνια Τζίμα να λέει:

«Ε πώς; Δεν νοιάζει εσένα, νοιάζει εμάς, όμως, που δουλεύουμε εδώ. Νοιάζει εμάς, γιατί δεν μπορεί να λέμε ότι διορθώνουμε κάτι που έχουμε πει εμείς, ενώ το λέει η πλευρά ενός υποψηφίου».

«Με νοιάζει και μένα, Γιάννη, γιατί εγώ έγραψα το σπικάζ, οπότε νομίζω ότι μπορώ να υπερασπιστώ το ρεπορτάζ», είπε από τη μεριά του ο Σωτήρης Μπολάκης, με τον Γιάννη Πρετεντέρη να καταλήγει: «Δεν είπα ότι διόρθωσα κανέναν από εσάς. Διόρθωσα αυτό που ειπώθηκε από όπου κι αν ειπώθηκε».

Αγανάκτηση στα δυτικά προάστια από τις διακοπές ρεύματος εν μέσω καύσωνα – Μαζικές οι διαμαρτυρίες στα social media

5650405

Αγανάκτηση στα δυτικά προάστια από τις διακοπές ρεύματος εν μέσω καύσωνα – Μαζικές οι διαμαρτυρίες στα social media

Χωρίς ρεύμα μέσα σε ένα καλοκαίρι με θερμοκρασίες ρεκόρ

Fake δημοσίευμα από το enikos.gr σε βάρος της Έλενας Ακρίτας – Τι κατήγγειλε η αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΑΚΡΙΤΑ 1

Fake δημοσίευμα από το enikos.gr σε βάρος της Έλενας Ακρίτας – Τι κατήγγειλε η αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Στην κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ και την Ευρωβουλεύτρια της ΝΔ, ένοχος...για…