Ένταση στην ΕΡΤ ανάμεσα σε Αρβανίτη και Παπαχλιμίντζο: «Ο εθνικός αρχισυντάκτης δεν αφήνει να διαβάσετε αυτό που σας έδωσα» (video)

Αποστομωτική απάντηση από τον Κώστα Αρβανίτη στον Κώστα Παπαχλιμίντζο, σε ερώτηση σχετικά με την ελευθερία του τύπου

MixCollage 22 May 2024 12 30 PM 7099

Μια στιγμή ιδιαίτερης έντασης υπήρξε στον αέρα της ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις», με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη να έρχεται σε αντιπαράθεση με τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαχλιμίντζο και την Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν με το γνωστό σε όλους μας πλέον άρθρο 27, με τον Κώστα Αρβανίτη να ζητάει από τον δημοσιογράφο να διαβάσει ένα συγκεκριμένο κομμάτι αναφορικά με τα κονδύλια και τον Κώστα Παπαχλιμίντζο, σαν άλλον Καρανικόλας, να μην το κάνει και να προσπαθεί να πει τα δικά του.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε όμως, διαβάζοντας ο ίδιος τι ισχύει με την κουβέντα να μεταφέρεται κατευθείαν αλλού και στην ελευθερία του τύπου.

Ένταση ανάμεσα σε Αρβανίτη και Παπαχλιμίντζο – «Ο εθνικός αρχισυντάκτης δεν αφήνει να διαβάσετε αυτό που σας έδωσα»

Βέβαια και στη συγκεκριμένη κουβέντα ο Κώστας Παπαχλιμίντζος αποφάσισε να επιτεθεί στον Κώστα Αρβανίτη, ρωτώντας τον αν όντως πιστεύει ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην 88η θέση στην ελευθερία του τύπου λέγοντας του «είστε δημοσιογράφος 30 χρόνια, πιστεύετε κάτι τέτοιο;», με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντάει αποστομωτικά «ναι, γιατί ο εθνικός αρχισυντάκτης καθορίζει πλήρως αυτό που κάνατε εσείς, να μην διαβάζετε το άρθρο, να έχετε ήδη άποψη και να μην θέλετε να διαβάσετε το άρθρο». 

Τότε, η ένταση δεν σταμάτησε με την Ελίζα Βόζεμπεργκ. να επιτίθεται στον Κώστα Αρβανίτη και να τον κατηγορεί για ψευδολογία στο άρθρο 27, με τον ίδιο να τη ρωτάει «ψευδολογία οι 57 νεκροί στα Τέμπη;».

Δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Φεύγει η σκόνη έρχεται η ψυχρή λίμνη – Που θα έχει βροχές και καταιγίδες (video)

Πρωτοφανής, αντεργατική απόφαση από το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου – «Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε…»

O Μπομπ Κατσιώνης μετέτρεψε σε Heavy Metal το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι – «Αν είχαμε πάει με αυτή την version θα είχαμε κερδίσει» (video)

Πορτοσάλτε και Παγώνη συμβουλεύουν τον Κασσελάκη για τα μπουζούκια: «Εμείς οι δεξιοί ξέρουμε» (video)

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…

Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Εύβοια – Έσωσε την ζωή του φίλου του με τη λαβή Χάιμλιχ

hwkb17 063

Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Εύβοια – Έσωσε την ζωή του φίλου του με τη λαβή Χάιμλιχ

Την συγκλονιστική περιπέτεια του ανήλικου, αλλά και την μέγιστη σημασία της γνώσης πρώτων βοηθειών εξηγεί…