Ένταση στα Πατήσια: Βίαια έξωση σε μονογονεϊκή οικογένεια για

Τι υποστηρίζει η ίδια - Πλήθος κόσμου στο πλευρό της μητέρας

Clipboard01 12

Ένταση επικρατεί από το πρωί στην οδό Πολυλά στα Πατήσια, όπου πραγματοποιείται βίαιη έξωση οικογένειας με τη συνδρομή δυνάμεων των ΜΑΤ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια σε βάρος της οποίας διατάχθηκε έξωση για χρέη ύψους 881 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αστυνομικοί εισέβαλαν το πρωί στο σπίτι όπου μένει η γυναίκα με το παιδί της επιχειρώντας να σπάσουν την πόρτα με τροχό. Στο σημείο έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, κυρίως αλληλέγγυοι κάτοικοι της περιοχής και σύλλογοι κατά των πλειστηριασμών, που επιχειρούν να αποτρέψουν την έξωση της οικογένειας.

Μιλώντας στον Alpha μέσα από το σπίτι της, όπου παραμένει αντιστεκόμενη στη βίαια έξωση, η μητέρα ανέφερε: “Δυστυχώς είναι η δεύτερη φορά που προσπαθούν να μας κάνουν έξωση. Υπάρχει μια οφειλή 880 ευρώ σε κοινόχρηστα, μέσα στον κορονοϊό. Όταν ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, εν κρυπτώ σχεδόν, έγινε αυτός ο πλειστηριασμός. Το έμαθα αφού είχε γίνει. Άρχισε η ανακοπή κάποια στιγμή. Έγινε ό,τι έγινε, ακόμα είμαι σε δικαστικό αγώνα. Εκκρεμούν και ποινικά. γιατί αυτός ο πλειστηριασμός είναι καταχρηστικός. Πετάνε στο δρόμο μια μάνα με δύο παιδιά που τα μεγάλωσε εδώ μέσα, ζουν είκοσι χρόνια και σε αυτήν την πολυκατοικία. Είναι αδιανόητο να πετάγονται άνθρωποι στο δρόμο για οφειλές τέτοιου τύπου. Έχω προσφύγει και ποινικά. Συνεχίζω με νύχια και με δόντια τον δικαστικό αγώνα. Παρά ταύτα, τρεις μέρες πριν τη λήξη για την εκτέλεση των εξώσεων, ήρθαν σήμερα από τις 7, έβαλαν τρυπάνια κατευθείαν, κρατήσαμε αντίσταση, ήμασταν μέσα με την κόρη μου και ετοιμαζόμασταν να πάμε στις δουλειές μας. Τελικά έβγαλαν τον τροχό, την κάσα που ήταν μεταλλική την ξήλωσαν. Το χειρότερο δεν είναι ο βίαιος τρόπος που έγινε η έξωση, το χειρότερο είναι ότι έτυχε να γνωρίζω τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος και τελικά αυτοί που σπάσανε την πόρτα ληταν τέσσερις αστυνομικοί, οι τρεις με πολιτικά, που των δύο γνωρίζω τα ονόματά τους. Είναι λυπηρό και τρομακτικό να βλέπουμε γείτονες να θέλουν να βγάλουν ο ένας το μάτι του άλλου, να βγάλουν από το σπίτι μια μητέρα με τα δυο της παιδιά“.

Κατεχάκη: Ανεξέλεγκτη πορεία ΙΧ – Τράκαρε παντού, και ο οδηγός… συνέχιζε να οδηγεί (video)

katexaki821

Κατεχάκη: Ανεξέλεγκτη πορεία ΙΧ – Τράκαρε παντού, και ο οδηγός… συνέχιζε να οδηγεί (video)

Τρόμο προκάλεσε ο οδηγός που κυκλοφορούσε με παραμορφωμένο αυτοκίνητο και χτυπούσε σε κιγκλιδώματα και πεζοδρόμια

Στις Σέρρες η Βίκυ Φλέσσα κάνει προεκλογικές εκδηλώσεις με δημόσιο χρήμα από κονδύλια της Αντιπεριφέρειας!

flessa 1

Στις Σέρρες η Βίκυ Φλέσσα κάνει προεκλογικές εκδηλώσεις με δημόσιο χρήμα από κονδύλια της Αντιπεριφέρειας!

Ο Γιάννης Μυλόπουλος ζητά να ενημερωθεί για τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε η Περιφερειακή…