Newsroom

Newsroom

Ένταση στα Εξάρχεια: Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στην πλατεία-Σταμάτησαν συγκέντρωση κατά των βιασμών

Υπάρχουν καταγγελίες ότι η αστυνομία δεν επέτρεψε την πορεία που είχε προγραμματιστεί κατα των βιασμών

5452808

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (22/7) στην πλατεία Εξαρχείων, όπου είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση κατά των βιασμών. Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία ήθελε να ξεκινήσει πορεία διαμαρτυρίας, όμως οι αστυνομικές δυνάμεις που ήταν στην περιοχή δεν τους το επέτρεψαν. Επιπλέον, η φεμινιστική συλλογικότητα Sabbat καταγγέλλει πως μέλης της χτυπήθηκαν στο κεφάλι με γκλοπ.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα oι αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν χρήση με χημικά, κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Να σημειωθεί ότι στο  σημείο υπήρχε και η Αύρα της ΕΛΑΣ. Τέλος, οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. προέβησαν σε προσαγωγές τουλάχιστον δέκα υπόπτων.

Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ

Όπως φαίνεται σε ανάρτηση στο twitter, οι αστυνομικές δυνάμεις αφού απαγόρευσαν πορεία ενάντια σε απόπειρα βιασμού στη περιοχή, προσπαθούν να εισβάλουν σε καφενείο της περιοχής.

 

Σε άλλο βίντεο, δείχνει την μανία των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ να τρομοκρατήσουν τον κόσμο που ηταν συγκεντρωμένος. Ξύλο και προσαγωγές συνθέτουν το σκηνικό τρόμου που έχει δημιουργηθεί στα Εξάρχεια

 

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

giatros nosokomeio eurokinissi kontarinis 708 3

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

Την πραγματική κατάσταση με την οποία είναι αντιμέτωποι γονείς και παιδιά στην Αργολίδα, τις ημέρες…