Ένταση on air για τα Τέμπη: Ο Πρετεντέρης εξόργισε την Ράνια Τζίμα (Video)

Ένταση επικράτησε μεταξύ της Ράνιας Τζίμα και του Γιάννη Πρετεντέρη στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Mega σχετικά με το «ανθρώπινο λάθος» στην τραγωδία των Τεμπών.

383555db99d04d3ab530031a8ba56da4

Κατά τη διάρκεια συζήτησης στο κεντρικό δελτίο του MEGA σχετικά με το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, επικράτησε ένταση μεταξύ της Ράνιας Τζίμα και του Γιάννη Πρετεντέρη, η οποία στη συνέχεια έγινε Viral.

Συγκεκριμένα, η Ράνια Τζίμα αντέδρασε γυρνώντας το κεφάλι της και κοιτώντας στα δεξιά, σε μία παρατήρηση του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος σχολίασε τις δηλώσεις του δικηγόρου του σταθμάρχη.

“Έχει αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί, στο πλαίσιο της ευθύνης που θα έπρεπε να έχει και έχει, αλλά από εκεί και πέρα αυτό που πρέπει να πούμε οτι δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε στο δέντρο, ενώ πίσω του υπάρχει ένα ολόκληρο δάσος”, είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του 59χρονου σταθμάρχη, μία δήλωση που προκάλεσε την απορία του Γιάννη Πρετεντέρη σχετικά με το τι εννοούσε.

Η Ράνια Τζίμα και η δημοσιογράφος Μαρία Γουγουτσά ανταπάντησαν και εξήγησαν λέγοντας πως πίσω από μία τέτοια τραγωδία δεν γίνεται να φταίει μόνος ένας άνθρωπος, αλλά υπάρχουν κι άλλοι υπεύθυνοι.

Δείτε τον επίμαχο διάλογο:

Γιάννης Πρετεντέρης: “Τι εννοούσε ο δικηγόρος του σταθμάρχη, όταν έλεγε ότι “βλέπετε το δέντρο και δεν βλέπετε το δάσος; Ότι υπάρχει δάσος που δεν το ξέρουμε;”

Μαρία Γογουτσά: “Προφανώς είναι αυτό, που λένε και συζητούν όλοι ότι μπορεί να προκύψει ανθρώπινο λαθος από παθολογικά αίτια, εκείνη την ώρα, ζαλίζεται, πέφτει, λιποθυμάει”.

Ράνια Τζίμα: “Εξ ου και η συνέχεια της δήλωσής του. Ότι αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης, που του αναλογεί”.

Γιάννης Πρετεντέρης: “Ήταν πριν αυτό”.

Ράνια Τζίμα: “Δεν έχει σημασία η σειρά των πραγμάτων. Υπάρχει συγκεκριμένη συλλογιστική. Είναι αυτό που λέει η Μαρία και συζητά τα δύο τελευταία 24ώρα όλη η Ελλάδα. Έκανε το λάθος. Ήταν μόνο αυτό; Μόνο το ανθρώπινο λάθος;”.

Γιάννης Πρετεντέρης: “Τι άλλο μπορεί να είναι;”.

Ράνια Τζίμα: “Τι άλλο μπορεί να είναι; Όλα αυτά, που δεν έχουν τοποθετηθεί για να προλάβουν το ανθρώπινο λάθος, για να μη θρηνήσουμε τόσα θύματα και τόσους νεκρούς”.

Γιάννης Πρετεντέρης: “Δεν αμφισβητούμε, πάντως, ότι το συγκεκριμένο δυστύχημα έγινε από ανθρώπινο λάθος. Δεν αμφισβητείται το ανθρώπινο λάθος”.