Newsroom

Newsroom

Ένταση και ξύλο στη συνεδρίαση της ΓΣΕΕ

Ένταση και χειροδικίες μεταξύ συνδικαλιστών σημειώθηκαν σήμερα στο κτήριο της ΓΣΕΕ στην Πατησίων, κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας της διοίκησης.

ΓΣΕΕ

Μέλη του ΠΑΜΕ ζήτησαν  την απομάκρυνση του προέδρου Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δημήτρη Καραγεωργόπουλου καταγγέλλοντας εργοδοτικό συνδικαλισμό.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος αντέκρουσε τις κατηγορίες και ζήτησε να διεξαχθεί η συνεδρίαση της Ολομέλειας, η θητεία της οποίας λήγει στο τέλος του μήνα.

Τελικά, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η αίθουσα μετατράπηκε σε ρινγκ, καθώς μέλη της Συνομοσπονδίας ήρθαν στα χέρια και άρχισαν να αλληλοβρίζονται! 

Από πλευράς ΓΣΕΕ γίνεται λόγος για τραμπούκικες μεθόδους του Πανεργατικού Μετώπου, το οποίο από την πλευρά του κατηγορεί τη Συνομοσπονδία ότι έφερε μπράβους σε ακόμη μια διαδικασία.

Το νέο επεισόδιο έρχεται να δώσει συνέχεια στην κόντρα μεταξύ ΠΑΜΕ και διοίκησης της ΓΣΕΕ που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα μετά και την ακύρωση του 37ου συνεδρίου της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα.

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στη Σίνδο

sindos fotia1

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στη Σίνδο

Αδρανή και ανακυκλώσιμα υλικά καίγονται στον υπαίθριο χώρο εργοστασίου ανακύκλωσης στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου.

Αποκάλυψη Γκουρμπάτση: Η Ιατροδικαστική Πάτρας «βάφτισε» την αυτοκτονία της Λαγούδη

αυτο δρα

Αποκάλυψη Γκουρμπάτση: Η Ιατροδικαστική Πάτρας «βάφτισε» την αυτοκτονία της Λαγούδη

Ο απόστρατος Αντιστράτηγος του Πυροσβεστικού και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Λαγούδη μιλά για σκηνοθετημένο έγκλημα…