Ένταση και επεισόδια στον Τελικό Κυπέλλου: Φεύγουν μαζικά οι φίλαθλοι (Video)

NewsRoom 21/05/2022 | 19:21

Πολύ μεγάλη ένταση μετά τη συναυλία της Josephine στο ΟΑΚΑ μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και οπαδών λίγο πριν από την έναρξη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Λουξ.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης, επικράτησε ένταση μέσα στις εξέδρες του Παναθηναϊκού, καθώς και μαζική αποχώρηση φιλάθλων.

Ειδικότερα, περίπου μία ώρα πριν από την έναρξη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Λουξ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ υπήρξε ένταση στις κάτω κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με το Sport24.gr έγιναν επεισόδια με την αστυνομία και από τις δύο πλευρές, με την ένταση να έχει επικεντρωθεί κυρίως στην πλευρά των οπαδών του Παναθηναϊκού. 

Οπαδοί και των δύο ομάδων πέταξαν αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν κατατεταγμένοι μπροστά τους.

Η αστυνομία απάντησε με χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Εκκλήσεις υπήρξαν από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ προς τους οπαδούς και των δύο ομάδων, ώστε να επικρατήσει η ηρεμία. Οι αντεγκλήσεις συνεχίστηκαν, με τις αστυνομικές δυνάμεις να ενισχύονται.

Λίγο αργότερα, περίπου 15 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο ταρτάν του στίβου αλλά απομακρύνθηκαν γρήγορα από δυνάμεις των ΜΑΤ.

Υπενθυμίζεται πως οι εξέδρες του ΟΑΚΑ άνοιξαν από τις 4 το απόγευμα και οι πάνω από 40.000 οπαδοί που εξασφάλισαν τα εισιτήρια, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Τελικό με την παρουσία της μοναδικής Josephine, που τραγούδησε.