Newsroom

Newsroom

Ένταση έξω απο τη ΓΑΔΑ

Ένταση επικράτησε έξω από τη ΓΑΔΑ μεταξύ συγκεντρωμένων και αστυνομικών δυνάμεων. Οι συγκεντρωμένοι πέταξαν πέτρες και ξύλα κατά του κτιρίου…

skaramagka

Ένταση επικράτησε έξω από τη ΓΑΔΑ μεταξύ συγκεντρωμένων και αστυνομικών δυνάμεων. Οι συγκεντρωμένοι πέταξαν πέτρες και ξύλα κατά του κτιρίου διαμαρτυρόμενοι για τις συλλήψεις των εργαζομένων το πρωί στο Πεντάγωνο. Υπενθυμίζεται, ότι στη ΓΑΔΑ βρίσκονται αυτή την ώρα οι περίπου 70 συλληφθέντες των επεισοδίων στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ενώ για συμπαράσταση έχει μεταβεί εκεί αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, καθώς επίσης και βουλευτές. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ κάλεσε με δήλωσή του όλες τις συνδικαλιστικές δυνάμεις να μεταβούν έξω από τη ΓΑΔΑ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συλλήψεις των εργαζομένων.

«Δεν μπορεί αυτοί που έχουν καταπατήσει κάθε ιερό και όσιο, οδηγώντας στην εξαθλίωση χιλιάδες ελληνικές οικογένειες, να συλλαμβάνουν τώρα εργαζόμενους που διεκδικούν τα δίκαιά τους», δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος.

Τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα στο Πεντάγωνο αποτελούν περισσότερο εικόνες τριτοκοσμικής χώρας, παρά ευρωπαϊκής. Μιά ομάδα εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμγκά μπροστά στην απόγνωση τους, καθώς παραμένουν απλήρωτοι εδώ και αρκετούς μήνες εισέβαλαν στο θεωρητικά καλύτερα φυαλασόμενο χώρο της Ελλάδας ανενόχλητοι. Αρχικά σήκωσαν τα ρολά της κεντρικής πύλης, απο κει εισήλθαν στο χώρο του Πενταγώνου και έφτασαν μέχρι και το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Εκεί, αντί να τους δεχθεί κάποιος από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα, έστειλαν έναν καθόλα αναρμόδιο πρόσωπο, το αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ. Κωσταράκο, τον οποίο και αποδοκίμασαν. Στο σημείο έφτασαν με καθυστέρηση δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες απώθησαν βίαια τους συγκεντρωμένους με αποτέλεσμα τέσσερις εργαζόμενοι να τραυματιστούν.

Στο μεταξύ σε διαθεσιμότητα τέθηκε με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., ανώτατος αξιωματικός ο οποίος είχε την ευθύνη των μέτρων για την προστασία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…