Newsroom

Newsroom

Ένταση σε κέντρο φιλοξενίας: Αρνούνταν να βγουν από τα πούλμαν οι πρόσφυγες

Ένταση επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στον Κατσικά Ιωαννίνων, καθώς οι περίπου 210 πρόσφυγες και μετανάστες που μεταφέρθηκαν εκεί από τον Πειραιά αρνούνταν να βγουν από τα πούλμαν.

56fe263d1dc524433c8b45f7

Τέσσερα λεωφορεία έφτασαν στις 9:30 το βράδυ από τον Πειραιά και με την άφιξη άρχισαν οι διαμαρτυρίες των προσφύγων, ανάμεσα στους οποίους ήταν πολλοί με τραύματα στο κεφάλι από τις συμπλοκές που είχαν γίνει στο λιμάνι. Πολλοί υποστήριζαν πως οι οικογένειες κατά την επιβίβαση στα λεωφορεία, χωρίστηκαν και μεταφέρθηκαν στην Κυλλήνη.

Όταν είδαν τους δημοσιογράφους, φώναζαν πως δεν θέλουν να μείνουν, πως επιθυμούν να γυρίσουν στον Πειραιά και δήλωναν ότι δεν τους άρεσαν οι συνθήκες στο κέντρο, ενώ δεν ήταν λίγοι οι πρόσφυγες, οι οποίοι ήδη έχουν εγκατασταθεί εκεί, που τους προέτρεπαν να φύγουν.

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, στις 3 τα ξημερώματα δέχθηκαν να κατέβουν από τα λεωφορεία και να μπουν στις σκηνές.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…