Ένταση έξω από το Μαξίμου μεταξύ μελών της ΠΟΕΔΗΝ και αστυνομίας

Ένταση επικράτησε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου είχαν συγκεντρωθεί μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων.

5ac1d7cf1dc5247e0e8b45a1

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ απαίτησαν να περάσουν για να συναντήσουν τον Πρωθυπουργό. Οι αστυνομικοί που είχαν αναπτυχθεί έξω από την πύλη του Μεγάρου Μαξίμου απάντησαν πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν βρίσκεται εκεί και πως θα έπρεπε να περιμένουν, ωστόσο οι συνδικαλιστές επέμειναν.

Κάποιοι από τα μέλη της προσπάθησαν να περάσουν από το φράγμα των αστυνομικών με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση. Μάλιστα, οι συγκεντρωμένοι καταγγέλλουν ότι τους χτύπησαν τα ΜΑΤ.

Δείτε φωτογραφίες:
Πρόκειται για εργαζομένους σε ψυχιατρικά νοσοκομεία, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση που οδηγούν τα εν λόγω νοσοκομεία σε λουκέτο, όπως αναφέρουν.


Οι διαδηλωτές κρατούν πανό με συνθήματα τα οποία έχουν κρεμάσει σε ιμάντες με τους οποίους δένουν τους ψυχικά πάσχοντες. Σε ένα από αυτά τα πανό έχουν τον Αλέξη Τσίπρα με μύτη Πινόκιο.Θεσσαλονίκη: Σύλληψη αστυνομικού που επιχείρησε να πάρει αναρρωτική με ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις

6070988

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη αστυνομικού που επιχείρησε να πάρει αναρρωτική με ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις

Ο συλληφθείς αστυνομικός θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα

Ολυμπιακοί Αγώνες- Το απόλυτο φιάσκο : Ακύρωσαν το γκολ της Αργεντινής δύο ώρες μετά το ματς! (video)

argentina

Ολυμπιακοί Αγώνες- Το απόλυτο φιάσκο : Ακύρωσαν το γκολ της Αργεντινής δύο ώρες μετά το ματς! (video)

Διακοπή, ένταση και ένα γκολ που ακυρώθηκε δύο ώρες αφότου σημειώθηκε είχε το μενού στο…