Ένταλμα σύλληψης για τον Ιβάν Σαββίδη

Ένταλμα σύλληψης κατά του Ιβάν Σαββίδη και άλλων τεσσάρων ατόμων στα πλαίσια του αυτοφώρου για όσα εκτυλίχθηκαν χθες στο γήπεδο της Τούμπας και την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο με όπλο. εξέδωσε η ΕΛΑΣ όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας.

NewsRoom 12/03/2018 | 10:29

Τόσο ο κ.Σαββίδης όσο και τα υπόλοιπα τέσσερα άτομα (μέλη της προσωπικής του φρουράς) αναζητούνται με τις κατηγορίες της παράνομης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και παραβάσεις αθλητικής νομοθεσίας.

Σημειώνεται ότι στο ένταλμα, δεν υπάρχει αναφορά στο ζήτημα του όπλου διότι το κατέχει νόμιμα και δεν το έβγαλε από την θήκη του.

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν στο 90ο λεπτό του ντέρμπι της Κυριακής όταν ο διαιτητής Κομίνης ακύρωσε το γκολ που πέτυχε με κεφαλιά ο Βαρέλα μετά από σχετική υπόδειξη του επόπτη. Το σφύριγμα του διαιτητή προκάλεσε το ξέσπασμα του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος ως ταύρος εν υαλοπωλείο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.

Τι έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα

Ενώ ο ΠΑΟΚ βρισκόταν μπροστά στο σκορ 1-0 ο Γιώργος Κομίνης διέκοψε τελικά το ματς της Τούμπας.

Ο Έλληνας ρέφερι κατακύρωσε, τελικώς, το γκολ του Βαρέλα στο 90’. Στη συνέχεια, αναφέρει ότι προχώρησε στη διακοπή του αγώνα λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδης στον αγωνιστικό χώρο.

Δύο ώρες αργότερα ζήτησε από τις δύο ομάδες να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι όμως από την Ένωση τόνιζαν πως δεν ήταν δυνατό να παίξουν ποδόσφαιρο με τις συνθήκες που επικρατούσαν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μπάλα με όπλα δεν παίζουμε».

Ωστόσο δεν είναι ακόμα σαφές αν το φύλλο αγώνα αναφέρει κύριο υπαίτιο για την οριστική διακοπή.