Newsroom

Newsroom

Ενοχή Φλώρου για την απόπειρα δολοφονίας του Αντωνόπουλου ζήτησε η εισαγγελέας

Πρόταση ενοχής του Άρη Φλώρου - καταδικασμένου για την υπόθεση των εταιριών Energa και Hellas Power - και των δύο Αλβανών υπηκόων συγκατηγορουμένων του για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του Γιώργου Αντωνόπουλου, πρώην δικηγόρου του ΛΑΓΗΕ, υπέβαλε η εισαγγελέας της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

5a97c91b1dc5243c448b465d

Η εισαγγελική λειτουργός αναφέρθηκε βήμα-βήμα σε όλη την υπόθεση, στηρίζοντας την πρότασή της στα στοιχεία που κατά την κρίση της πρέπει να οδηγήσουν στην ενοχή των κατηγορουμένων.

Μεταξύ αυτών, τις δύο ομολογίες που έδωσαν οι κατηγορούμενοι ως δράστες της επίθεσης Αλβανοί υπήκοοι, οι οποίοι αναφέρθηκαν σε «έναν Άρη που τους έδωσε χρήματα να σκοτώσουν τον Αντωνόπουλο». Όπως τόνισε η Εισαγγελέας, οι δύο αλλοδαποί όταν τους επιδείχθηκαν φωτογραφίες, αναγνώρισαν τον Άρη Φλώρο ως τον εντολέα της δολοφονίας του δικηγόρου.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί στις 12 Μαρτίου.

Διαβάστε ακόμη: Άρης Φλώρος: «Δεν είχα σχέση με την απόπειρα ανθρωποκτονίας του δικηγόρου – με ενέπλεξαν γιατί ήθελαν να μου πάρουν χρήματα»

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…