Ενωτικός ο Κασσελάκης στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Ανοιχτής Πόλης» για την Αθήνα

«Είμαστε εδώ για να σε υποστηρίξουμε με όλη μας την καρδιά και να τρέξουμε χιλιόμετρα μέχρι το τέλος» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, για τον Κώστα Ζαχαριάδη, κατά την άφιξή του στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, όπου παρουσιάζονται τα ψηφοδέλτια της «Ανοιχτής Πόλης».

ζαχαριαδης κασσελ

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου τής δημοτικής κίνησης «Ανοιχτή Πόλη» και του Κώστα Ζαχαριάδη του επικεφαλής και υποψήφιου Δήμαρχου Αθηναίων,  έδωσε το παρών ο νέος πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, δείχνοντας με το καλημέρα… ότι θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ ενωμένο και ισχυρό, αρχής γενομένης από τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μάλιστα ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε δήλωσή του προς τους δημοσιογράφους έστειλε το μήνυμα καθώς ανέφερε:

«Ακούω από πάρα πολλούς Αθηναίους ότι έχουν τεράστια παράπονα από τον Κώστα Μπακογιάννη και νομίζω ότι έχουμε μία πολύ καλύτερη λύση με τον Κώστα Ζαχαριάδη. Είμαι εγώ εδώ και εμείς εδώ για να σε υποστηρίξουμε με όλη μας την καρδιά και να τρέξουμε χιλιόμετρα μέχρι το τέλος».

Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης βρέθηκε και ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος ο οποίος ρωτήθηκε για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον ρόλο του Αλέξη Τσίπρα. «Είναι ένα πολιτικό κεφάλαιο και κεντρικό πολιτικό στέλεχος όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη» σημείωσε.

Ο Νίκος Ζαχαριάδης

«Πρώτη μάχη που έχουμε να δώσουμε είναι η αυτοδιοικητική, πολιτική μάχη της Αθήνας. Θυμίζω ξανά ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι μια κομματική μάχη, δεν είναι κομματική καταγραφή. Είναι όμως πολιτική σύγκρουση και πρέπει να αθροίσουμε και να πολλαπλασιάσουμε δυνάμεις» τόνισε στις δηλώσεις του ο Νίκος Ζαχαριάδης.

«Ξεκινάμε σήμερα από το Μιχάλης Κακογιάννης και τερματίζουμε στις 15 Οκτώβρη, κάνοντας εφικτό και ρεαλιστικό αυτό που ίσως, λίγες εβδομάδες πριν φάνταζε ανέφικτο και αδύνατο», τόνισε.

5980547 scaled
5980499a

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…