Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας : «Τα δημοσιεύματα για το περιστατικό με τον 22χρονο ΑμεΑ, είναι ανακριβή και άδικα για τους δυο συναδέλφους μας»

Την άποψη ότι τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στον ξυλοδαρμό του 22χρονου ΑμεΑ στο Λευκοχώρι Γαστούνης από Ηλείους Αστυνομικούς, είναι υπερβολικά , εκτός πραγματικότητας και άδικα ως προς τους δύο αστυνομικούς που φέρονται να ενεπλάκησαν στο περιστατικό,  εξέφρασε στο www.apokalypseis.com ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας Παναγιώτης Ζώντος.  

5064733 1

Όπως ανάφερε ο συνδικαλιστής αστυνομικός , οι δύο συνάδελφοί του δεν έδειραν τον 22χρονο ούτε του άσκησαν σωματική βία και το τραύμα που έχει στο γόνατο ο 22χρονος έγινε επειδή έπεσε από μόνος του στον δρόμο στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί.

Ο κ. Ζώντος υπογράμμισε ότι οι δύο αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν τον 22χρονο αλλά στην συνέχεια όταν αντιλήφθηκαν ότι ήταν ΑμεΑ , τον άφησαν ελεύθερο και αποχώρησαν από το σημείο .

« Είναι πολύ άδικο να διασύρονται σήμερα δύο συνάδελφοι με αυτόν τον τρόπο από τα ΜΜΕ και να παρουσιάζονται ως αστυνομικοί που ξυλοφόρτωσαν ένα Αμεα , χωρίς να το έχουν πράξει. Τα σχετικά δημοσιεύματα είναι υπερβολικά , άδικα και στερούνται των αποδεικτικών στοιχείων» – δήλωσε μεταξύ άλλων στο www.apokalypseis.com ο κ. Ζώντος και υπογράμμισε ότι οι δύο συνάδελφοί του , αποτελούν υπόδειγμα στην υπηρεσία τους ενώ κατά το παρελθόν με κίνδυνο της ζωής τους ενεπλάκησαν στην σύλληψη επικίνδυνου κακοποιού στην Ηλεία.

« Αν το περιστατικό που καταγγέλλεται ήταν αληθινό θα ήμουν ο πρώτος που θα καταδίκαζε την πράξη των δύο συναδέλφων. Δεν κάνουμε «εκπτώσεις» σε κανέναν και το έχουμε αποδείξει κατά το παρελθόν.» – τόνισε ο κ. Ζώντος.-
 

Πηγή: apokalypseis.com

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…