Ενώ ο… άλλος

Μεγάλη αγκαλιά ο δικός μας. Χωράει τους πάντες και τα πάντα. Όλα τα αγαθά του Κυρίου και όλους τους αγαθούς επίσης.

Ευτυχώς που υπάρχει στη χώρα ο μεγάλος τιμονιέρης με τη μεγάλη αγκαλιά. Γιατί φανταστείτε τι θα γινόταν αν … ο άλλος, εν μέσω πανδημίας, εισαγόμενης ακρίβειας, εισαγόμενου πληθωρισμού, εισαγόμενου πολέμου, εισαγόμενου Ερντογάν, και λοιπών εισαγόμενων συμφορών, που γαμώ την ατυχία του δηλαδή!! “Ευτυχώς στη ζωή που υπάρχεις κι εσύ κι έχω κάπου κι εγώ να πιαστώ να σωθώ…” που λέει κι ο Πάριος. Γιατί αν … ο άλλος….

Μεγάλη αγκαλιά ο δικός μας. Χωράει τους πάντες και τα πάντα. Όλα τα αγαθά του Κυρίου και όλους τους αγαθούς επίσης.

Ας ξεκινήσουμε από τα αγαθά:
– 40 ακίνητα και ένα σπιτάκι κάποιου Βολταίρου στο Παρίσι, ενώ ο … άλλος ένας μπατίρης… Γίνεται ένας μπατίρης να θέλει να γίνει πρωθυπουργός;
– Πλούσιο πόθεν έσχες, ενώ ο … άλλος…
– Αγροτικές επιδοτήσεις ως αγρότης, δουλευτής της γης και πρωθυπουργός!!!
– Δάνεια μετά της συζύγου 1.295.926 ευρώ. Έχει πρόσωπο στην αγορά το αγόρι και τον εμπιστεύονται οι τράπεζες. Ενώ ο … άλλος, τίποτις ; Είναι και αστεφάνωτος!!!
– Σπούδασε στο Κολέγιο και στο Χάρβαρντ της αλλοδαπής, όπως κάθε άριστος, ενώ ο άλλος ο μέτριος σε δημόσια ιδρύματα της ημεδαπής όπως κάθε πλεμπαίος, τσ, τσ, τσ!!
– Μοσχαναθρεμμένος γόνος χρυσοποίκιλτης και χρυσοδάκτυλης πολιτικής οικογένειας και με τσέπη που κουδουνάει. Όχι σαν τον… άλλον του ηθικού πλεονεκτήματος. Τρώγεται το ηθικό πλεονέκτημα; Ενώ από το ανήθικο είναι όλοι χορτασμένοι!!! Ας είναι καλά το χρυσό μου…

Και έπονται οι αγαθοί:

Μια μεγάλη αγκαλιά ο Παμμέγιστος. Αγκαλιά πλυντήριο από πάσης κηλίδος, σώσον αγαθέ, κλπ., κλπ.

Βορίδης, Άδωνις και Πλεύρης, τα δικά μας παιδιά. Πηδαλιούχοι, λέει, ακροδεξιάς πορείας. Τρίχες. Αφού δηλώσαν δακρύβρεχτη μετάνοια για το αμάρτημα των αντισημιτικών πεποιθήσεων και των χουντικών παρορμήσεων. Ρωτήστε και τον Θεοδωρικάκο που ξέρει από τέτοια, πόσο νεο-δημοκράτες είναι πλέον τα παιδιά τα φιλαράκια τα καλά. Είναι, λέει, αντικομμουνιστές, ρατσιστές και μισαλλόδοξοι. Και γιατί είναι κακό αυτό; Αρκεί που είναι Μητσοτακιστές και κέρβεροι των ιερών και όσιων της αγίας οικογένειας.

Μενδώνη μια αυταξία μοναδική!! Η αρχικώς εξαπατηθείσα από τον – και με τη δικαστική βούλα – όχι και τόσο βιαστή ανηλίκων. Ολίγον βιαστής – όπως λέμε ολίγον έγκυος – αλλά ας όψεται ο κακορίζικος ΣΥΡΙΖΑΣ της σκευωρίας και οι καλλιτέχνες της υποκουλτούρας που έχουν στοχοποιήσει τον Λιγνάδη και την ιέρεια του παγκόσμιου πολιτισμού ονόματι Στυλιανή Μενδώνη!!!

– Οι εντομότατοι φίλοι του: Λιγνάδης, Νίκος Γεωργιάδης, Φουρθιώτης, Φρουζής, η αφρόκρεμα του δημόσιου βίου, οι πρυτάνεις της αριστείας και της αρετής. “Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι”, λέει ο σοφός λαός. Και ο Κυριάκος μας, πράματι, έχει φίλους διαμάντια!! Ενώ ο άλλος, ούτε στον ύπνο του έναν… Λιγνάδη. Ούτε έναν Κούγια, έστω σαν δείγμα μινιατούρας – καρικατούρας στο πάνω ράφι !!

Οι εντιμότατοι εθνικοί ευεργέτες και επενδυτές, καναλάρχες, ομαδάρχες, κλινικάρχες, σχολάρχες, τον έχουν “ερωτευθεί”, τον εμπιστεύονται και επενδύουν στην πολιτική γοητεία του. Αλλά κι αυτός ανταποκρίνεται δεόντως στον έρωτά τους – πλατωνικώς εννοείται!!

Ενώ ο άλλος, δε θέλει σχέσεις, λέει, με την καλή κοινωνία της αρπαχτής, της διαφθοράς και της διαπλοκής. Θέλει, λέει, Δημοκρατία, Ισότητα, Δικαιοσύνη, Κοινωνικά Δικαιώματα, Παιδεία και Αξιοπρέπεια για τους πολλούς…

Αυτά λέει και χαλάει την πιάτσα… Πες κι εσύ Ανδρέα Λοβέρδο!!!

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

«Μαύρο» από την ΕΡΤ Ιωαννίνων στον Προκόπη Παυλόπουλο και στην κριτική του για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων

«Μαύρο» από την ΕΡΤ Ιωαννίνων στον Προκόπη Παυλόπουλο και στην κριτική του για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων

Το site του περιφερειακού σταθμού της ΕΡΤ Ιωαννίνων «έκοψε» την είδηση της παρέμβασης του τέως…

Σε πανικό βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης-Φοβάται ακόμα και βουλευτές του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

Σε πανικό βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης-Φοβάται ακόμα και βουλευτές του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

Αντικαθιστά 3 βουλευτές από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

«Καυστικός» ο Γιάννης Μαντζουράνης: Ο Μητσοτάκης δεν δικαιούται τον σεβασμό μας

«Καυστικός» ο Γιάννης Μαντζουράνης: Ο Μητσοτάκης δεν δικαιούται τον σεβασμό μας

Ο Γιάννης Μαντζουράνης δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση…