Ενημερωτικό site του Β. Μαρινάκη «καρφώνει» την κυβέρνηση: Υπουργός σε απόγνωση…

Το μιντιακό συγκρότημα του Βαγγέλη Μαρινάκη, in.gr  ρίχνει ευθείες βολές στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη για τον έλεγχο στα ΜΜΕ και «καρφώνει» τον Χρήστο Σταικούρα για την αποτυχημένη παρέμβαση του  να ελέγξει την ειδησεογραφία, αδυνατώντας προφανώς να κατανοήσει ποια είναι η δουλειά η δική του και ποια των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ

Δεν είναι η πρώτη φορά που  μιντιακό συγκρότημα του Βαγγέλη Μαρινάκη στρέφει τα πυρά του κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.  Αυτή την φορά το in.gr με άρθρο του Του Ζώη Τσώλη, ρίχνει ρίχνει ευθείες βολές στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη για τον έλεγχο στα ΜΜΕ και «καρφώνει» τον Χρήστο Σταικούρα για την αποτυχημένη παρέμβαση του  να ελέγξει την ειδησεογραφία. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο αρθρογράφος, ο Χρήστος Σταικούρας, «ξεγυμνωμένος» πια από αρμοδιότητες, αποκαμωμένος από την κρίση της πανδημίας, εξαντλημένος από την προσπάθεια να ανακτήσει τη χαμένη δημοτικότητα, έκρινε σωστό να ξεσπάσει σε βάρος του «Βήματος» για μια αποκλειστική είδηση που δημοσίευσε στην ηλεκτρονική έκδοση τη Δευτέρα, για την έκδοση του 10ετούς ομολόγου, θεωρώντας ότι υπέστη… «γκάφα» αφού δεν κατάφερε να ελέγξει την πληροφόρηση και ότι «κάναμε κακό στη… χώρα»(!).

Ο κ. Σταϊκούρας συνέχισε περνώντας από το ένα επίπεδο… κρίσης στο άλλο. καθώς  Επαναλάμβανε συνεχώς «εγώ γιατί δεν προαναγγέλλω τις εκδόσεις; Ποιος σας το είπε, ποιος σας έβαλε…», υπονοώντας προφανώς ότι οι μόνες ειδήσεις που πρέπει να γράφονται είναι όσα ανακοινώνει και όσα ο ίδιος διαρρέει!

Μάλιστα το αποκορύφωμα της παρέμβασης του, ήταν όταν ανέφερε:

«Αφού δεν το ανακοίνωσα εγώ, γιατί το γράψατε (σ.σ.: λες και έπρεπε να τον ρωτήσουμε); Τι προσφέρετε με αυτή την είδηση στη χώρα, ποιον εξυπηρετείτε;» και συνεχίζοντας να έχει το ίδιο πρωτοφανούς αθλιότητας ύφος, επιτέθηκε και κατά πάντων στο «Βήμα», αδυνατώντας προφανώς να κατανοήσει ποια είναι η δουλειά η δική του και ποια των δημοσιογράφων και γενικά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.