Ενδοοικογενειακής βίας συνέχεια: Επιτέθηκε στη σύζυγό του επειδή…πέταξε το ψωμί

Διαστάσεις πανδημίας έχουν πάρει οι επιθέσεις κατά γυναικών και πιο συγκεκριμένα η ενδοοικογενειακή βία, με θύματα συζύγους,, κόρες και συντρόφους.

Για ενδοοικογενειακή βία κατηγορείται ένας 56χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος χτύπησε τη γυναίκα του επειδή… πέταξε το ψωμί στα σκουπίδια.

Η γυναίκα κατήγγειλε στις αρχές το περιστατικό. Είπε ότι ο σύζυγός της άρχισε να τη βρίζει λέγοντας της «ότι είναι κοπρόσκυλο, ότι θέλει να της φάει το λαρύγγι» ενώ κατέθεσε ότι προσπάθησε να την χτυπήσει χωρίς να τα καταφέρει γιατί τον απέφυγε. «Ο λόγος που προέβη σ’ αυτές τις ενέργειες ήταν γιατί η σύζυγος του πέταξε ένα κομμάτι ψωμί στα σκουπίδια. Η παθούσα ανέφερε ότι ο σύζυγος στο παρελθόν είχε προβεί σε παρόμοιες ενέργειες» αναγράφεται στη σχετική δικογραφία.

Ο 56χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Θερμαϊκού κατηγορείται για απόπειρα ενδοοικογενειακής απλής σωματικής βλάβης, για απειλή σε βάρος συζύγου και για εξύβριση.

Προθεσμία και περιοριστικά μέτρα

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο grtimes.gr, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του. «Θα μείνω στη θεία μου στην Καλαμαριά μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση» ανέφερε ενώπιον του δικαστηρίου το οποίο ήρε την κράτηση του με τους όρους απομάκρυνσης από τη συζυγική εστία και μη προσέγγιση της παθούσας σε απόσταση 100 μέτρων.

Πληροφορίες από το grtimes.gr

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Όσο σιωπητήριο και να προσπαθήσουν να επιβάλουν ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Όσο σιωπητήριο και να προσπαθήσουν να επιβάλουν ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει»

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ προκάλεσε η απόφαση του Κωνσταντίνου Τασούλα να απορρίψει…