Newsroom

Newsroom

Ενδεχόμενο αιμομιξίας ερευνούν για την οικογένεια στην Κορινθία (video)

Το ένα από τα παιδιά του 46χρονου που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, είναι έγκυος αλλά δεν έχει πει ποιος είναι ο πατέρας

Καταγραφή 7

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας για την οικογένεια των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία, την ώρα που εξετάζεται με εισαγγελική εντολή –και– το ενδεχόμενο αιμομιξίας. Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (18/2) , μετά από επιχείρηση της αστυνομίας συνοδεία εισαγγελέα στην Ορεινή Κορινθία.

Παλαιοχριστιανοί στην Κορινθία: Οι αρχές ερευνούν την περιοχή για τα παιδιά

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια, αλλά και για το νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο. Ο 45χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου είτε σήμερα είτε αύριο, Δευτέρα.

Κατά την έφοδο της αστυνομίας εντοπίστηκε ο 15χρονος γιος του 45χρονου. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε μετά από εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου και θα παραμείνει τις επόμενες ημέρες μέχρι να αποφασιστεί που θα μεταφερθεί. Ωστόσο, μέλος της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» διέψευσε τη μεταφορά του ανήλικου στο «Παίδων», σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MEGA.

Έρευνα και για το ενδεχόμενο της αιμομιξίας

Την ίδια στιγμή για το ενδεχόμενο της αιμομιξίας, μίλησε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος είπε: «Μην ξεχνάμε πως το ένα παιδί είναι έγκυος και δεν αποκάλυψε ποιος είναι ο πατέρας. Η αστυνομία θα ζητήσει με εντολή εισαγγελέα να γίνει έλεγχος DNA. Δεν ξέρω εάν υπάρχει αιμομιξία, αυτό θα το δούμε».

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τους δύο γονείς στην Κορινθία είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και πιο συγκεκριμένα κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια, αλλά και για το νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο.

Κορινθία: Τι λέει ο δικηγόρος του πατέρα

Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του πατέρα στην Κορινθία, μίλησε σήμερα στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε πως ο 45χρονος «είναι υπάλληλος σε δήμο και πληρώνεται κανονικά, επίσης παράγει την τροφή του μόνος του. Έχει ελιές, γάλα, ζώα».

Αναφερόμενος στις συνθήκες διαβίωσης και στα όπλα της οικογένειας, τόνισε πως στον χώρο υπάρχει ρεύμα, αφού «είχε τοποθετήσει φωτοβολταϊκά και λειτουργούσαν όλες οι συσκευές» και «τα όπλα τα είχε για την προστασία του, όχι για άλλο λόγο. Τα είχε παράνομα, όπως όλοι οι Κρητικοί».

 

Ειδικότερα, όσον αφορά την Κρήτη, παρομοίασε την οικογένεια με τους ορεσίβιους στην Κρήτη, τα παιδιά των οποίων κάνουν αγροτικές δουλειές και διαβεβαίωσε πως το αγόρι έχει τελειώσει το Δημοτικό και την Α’ Γυμνασίου.

Ως προς τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 45χρονος, είπε πως «ο εντολέας μου ήθελε εσφαλμένα να διώξει τους κυνηγούς και το έκανε με λάθος τρόπο».

«Έχουν γονική μέριμνα και οι δύο, τα παιδιά δεν έχουν κανένα πρόβλημα, δεν αγνοούνται ούτε τα έχει απαγάγει η μητέρα» ξεκαθάρισε ο δικηγόρος για την αδυναμία εύρεσης της μητέρας και των παιδιών από τις Αρχές ο δικηγόρος, σημειώνοντας πως «και στις δύο αστυνομικές επιχειρήσεις ήταν εκεί τα παιδιά», ενώ ερωτηθείς για το πού βρίσκονται απάντησε πως «η μητέρα τους είχε ανειλημμένη υποχρέωση προς συγγενικό της πρόσωπο και πήρε τα παιδιά μαζί».

 

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…