"The End Of Austerity": Η αφίσα-κόμικ υπέρ των Ελλήνων με πρωταγωνιστές τους Βαρουφάκη – Μέρκελ

[…]

1 254

Έκλεψε τις εντυπώσεις η «αφίσα» που κυκλοφόρησε ενόψει του έκτακτου Eurogroup και φέρει την υπογραφή των δημιουργών του περιοδικού κόμικ της εταιρείας «Deviant Art».

Ο τίτλος «γέρνει» ξεκάθαρα υπέρ της ελληνικής πλευράς: «The End Of Austerity», δηλαδή «Το Τέλος της Λιτότητας». Πρωταγωνιστές είναι ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης και η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ.

Με όπλα την πένα και τη φαντασία του ο ταλαντούχος σχεδιαστής Estebanned αποτύπωσε με τον καλύτερο τρόπο τη «μάχη των Βρυξελλών». Ο υπουργός Οικονομικών εμφανίζεται με αποφασιστικό όσο και «παγωμένο» βλέμμα, το οποίο χαρακτηρίζεται από τις έντονες γωνίες, γεγονός που σχολίασαν θετικά αναγνώστες της συγκεκριμένης σελίδας. Ακριβώς πίσω από τον Βαρουφάκη στέκεται με χαμηλωμένο κεφάλι η Μέρκελ, σκεφτική και προβληματισμένη σε πόζα προφίλ.

Ο σχεδιαστής παρουσιάζει ονομαστικά στο πάνω μέρος της αφίσας τους τέσσερις πρωταγωνιστές: Μέρκελ, Σόιμπλε, Τσίπρας, Βαρουφάκης, ενώ ακολουθεί η  ημερομηνία 11-2-2015, ως ένδειξη της σύγκρουσης των τεσσάρων στην συνεδρίαση του Eurogroup.


Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…