ΑΛ

Αλέξανδρος Λιτσαρδάκης

Ένας υποψήφιος με την ακροδεξιά στον τελικό του MasterChef

Υποψήφιος με την ακροδεξιά παράταξη «αναΓΕΝΕΣΙΣ» στον Πύργο ο...  «Νιόνιος» του Masterchef

Την Τετάρτη πρόκειται να προβληθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες, ο τελικός του Masterchef. Ανάμεσα στους δύο φιναλίστ ωστόσο, κρύβεται ένας εκλεκτός υποψήφιος.

Ο Διονύσης Σαρακίνης, ένας εκ των δύο του τελικού, εκτός από υποψήφιος για το έπαθλο των 50.000 ευρώ, φαίνεται ότι ήταν και υποψήφιος με την ακροδεξιά δημοτική παράταξη του Χάρη Μιχαλακόπουλο, στον δήμο Πύργου. Πιο συγκεκριμένα, στις δημοτικές εκλογές του 2019, ο Διονύσης Σαρακίνης βρίσκεται μεταξύ των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων με την παράταξη αναΓΕΝΕΣΙΣ.

Όσον αφορά τον Χάρη Μιχαλακόπουλο και τις σχέσεις του με την Χρυσή Αυγή, ήταν στέλεχος της Χρυσής Αυγής μέχρι το 2015, όταν και αποχώρησε, ένα μήνα μετά την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, μαζί με τον Χρήστο Ρήγα.

Οι δυο τους αργότερα αποτέλεσαν ιδρυτικά μέλη του ακροδεξιού κόμματος «ΛΑΪΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ» Λ.Ε.Π.Ε.Ν, σχετιζόμενο με το National Front της Μαρί Λεπέν.

Σήμερα, όντας δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Πύργου, ο Χάρης Μιχαλόπουλος έχει προκαλέσει ένταση στο δημόσιο διάλογο αναφορικά με τη Δομής Φιλοξενίας προσφύγων στον Πύργο, ενώ διατηρεί τακτική αρθρογραφία με ξενοφοβικό περιεχόμενο. 

Ο Γ. Καραμέρος ακυρώνει…την αλαζονεία Μητσοτάκη: Οι κάλπες της 25ης Ιουνίου είναι άδειες

Ο Γ. Καραμέρος ακυρώνει…την αλαζονεία Μητσοτάκη: Οι κάλπες της 25ης Ιουνίου είναι άδειες

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στηλιτεύει τη στάση του προέδρου της ΝΔ, που προδικάζει το αποτέλεσμα…

«Πυρά» του Σέρβου πρόεδρου κατά του Κοσοβάρου πρωθυπουργού: «Θέλει να χυθεί αίμα»

«Πυρά» του Σέρβου πρόεδρου κατά του Κοσοβάρου πρωθυπουργού: «Θέλει να χυθεί αίμα»

Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δεν δίστασε να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού…