Ένας «κουκουλοφόρος» στην ΕΡΤ - Πολλά «κιλά» αμηχανίας στο στούντιο του φλΕΡΤ

Ο Σπύρος Γραμμένος χρησιμοποίησε δυόμιση λεπτά από τον τηλεοπτικό χρόνο της ΕΡΤ για το εμβληματικό του τραγούδι «Μαμα, μπαμπά». Άγνωστη παραμένει η ψυχική κατάσταση του... επιτελείου στο Μαξίμου

NewsRoom 14/04/2021 | 14:30

Καλεσμένος στην εκπομπή «φλΕΡΤ» της δημόσιας τηλεόρασης ήταν ο τραγουδιστής και Σπύρος Γραμμένος, ο οποίος στο τέλος της παρουσίας του άναψε «φωτιές» με το τραγούδι «Μαμά, μπαμπά, είμαι κουκουλοφόρος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με τον «κουκουλοφόρο» του Γραμμένου: Μαρκόπουλος - Πλεύρης εγκαλούν την ΕΡΤ στη Βουλή για εξύμνηση κουκουλοφόρων

Έχοντας ήδη ερμηνεύσει ένα τραγούδι, η παρουσιάστρια Νάντια Κοντογεώργη του ζήτησε να πει άλλο ένα, ενώ ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας, έχοντας μάλλον άγνοια κινδύνου, μετέφερε την παραγγελιά από το control, για το τραγούδι του Γραμμένου, «Μαμά, μπαμπά».

«Α, θέλετε να το κλείσουμε το μαγαζί», απάντησε ο Σπύρος Γραμμένος, δείχνοντας ότι ήξερε καλά πως η ερμηνεία του συγκεκριμένου τραγουδιού από τη συχνότητα της ΕΡΤ, στις σημερινές συνθήκες πλήρους ελέγχου και συντηρητικοποίησης, θα προκαλούσε τους ιθύνοντες που από τον Ιούλιο του 2019 αναφέρονται απευθείας στο μέγαρο Μαξίμου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο Γραμμένος πάντως δεν δίστασε και αφιέρωσε τα επόμενα δυόμισι λεπτά σε μια σχεδόν βασανιστική ερμηνεία του τραγουδιού του που περιλαμβάνει στίχους που για κάποιους μπορεί να χαρακτηριστούν... προκλητικοί.

Τελειώνοντας ο Σπύρος Γραμμένος ευχήθηκε «καλή συνέχεια στην εκπομπή», δείχνοντας ότι έχει πλήρη επίγνωση της δυσαρέσκειας που θα έχει προκαλέσει στα ανώτατα κλιμάκια η κίνησή του. Πάντως δε θα μας κάνει εντύπωση αν αργήσουμε να ξαναδούμε τον Σπύρο Γραμμένο καλεσμένο σε κάποια εκπομπή της ΕΡΤ.