Ένας βλάκας πέφτει - πέφτει τον κοιτώ στον ουρανό...

Ο ευφάνταστος Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν αντέχει τα ήρεμα νερά μιας αξιοπρεπούς δημοσιότητας

Μαθηματικός 16/09/2020 | 07:48

Είναι γνωστό το τραγούδι των Σαμολαδά - Καλδάρα “Ένα αστέρι πέφτει - πέφτει το κοιτώ στον ουρανό...”. Μας το θύμισε ο νεότευκτος βουλευτής της ΝΔ, Μπογδάνος με το τελευταίο συνομωσιολογικό μαργαριτάρι του. Είναι, λέει, το αστέρι στο νέο λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ εκείνο του Βιετνάμ και της 17ης Νοέμβρη!!!! Άρα ... τρικυμία εν κρανίω.

Ο ευφάνταστος ακροδεξιός δεν αντέχει τα ήρεμα νερά μιας αξιοπρεπούς δημοσιότητας. Επιδιώκει με κάθε τρόπο να γίνεται περίγελος με τις βλακώδεις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιδιώκει την έστω και αρνητική δημοσιότητα προκειμένου να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Παλιό κόλπο των αναλώσιμων πολιτικάντηδων της συμφοράς οι οποίοι, ανίκανοι να εκφέρουν πολιτικό λόγο, αρκούνται στην παρατεταμένη μπουρδολογία. Ίσως ο ίδιος διεκδικεί μια θέση στα λεξικά της νεοελληνικής, στα συνώνυμα της φράσης “απύθμενη βλακεία”....

Και επειδή φαίνεται ότι τα μάτια του Μπογδάνου κάνουν “κομμουνιστικά και τρομοκρατικά” .... αστεράκια, του ευχόμαστε περαστικά και του σιγοτραγουδάμε:   

Ένα αστέρι πέφτει πέφτει
το κοιτώ στον ουρανό
μια ευχή κάνω για σένα
τελευταία μου ελπίδα
τον Θεό παρακαλώ.... όχι άλλη βλακεία, έλεος!!!!