Newsroom

Newsroom

«Ένας ΑΕΚτζης λιγότερος» – Οργή με σχόλια οπαδών που καμάρωναν για τη δολοφονική επίθεση των νεοναζί

Ο οπαδός της ΑΕΚ έγινε το 13ο θύμα οπαδικής βίας τα τελευταία 40 χρόνια

My project 1 2 1

Η δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ το βράδυ τη Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια έδωσε συνέχεια στο μακρύ κατάλογο των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα λόγω της οπαδικής βίας και του απύθμενου μίσους που υπάρχει μεταξύ των χούλιγκανς μόνο και μόνο επειδή υποστηρίζουν διαφορετικές ομάδες.

Ο Άλκης πριν από 1,5 χρόνο, ο Μιχάλης Φιλόπουλος πριν 16 χρόνια και τώρα ο Μιχάλης έφυγαν τόσο άδικα και τόσο νέοι από τη ζωή και κανένας νοήμων άνθρωπος δεν μπορεί να αντιληφθεί για ποιο λόγο όλα αυτά τα νέα παιδιά δολοφονήθηκαν, που σε μια τραγική σύμπτωση, το όπλο του εγκλήματος ήταν το ίδιο σε αυτές τις τρεις περιπτώσεις ένα μαχαίρι που τους έκοψε το νήμα της ζωής.

Δυστυχώς όμως με μια «βόλτα» στα social media βλέπεις τα «μυαλά» κάποιων ανθρώπων να πανηγυρίζουν που ένας ακόμη νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του και να κάνουν λόγο για «νίκη» εξοργίζοντας όποιον άνθρωπο είναι λογικά σκεπτόμενος και όχι τυφλωμένος από ένα ηλίθιο ασαφές μίσος.

fil4

«Ένας λιγότερος αεκζτης. Τι καλύτερο!» είναι η σκέψη του συγκεκριμένου «ανθρώπου» λίγη ώρα μετά τη στυγερή δολοφονία ενός νέου ανθρώπου.

fil1

fil2

fil3

 

fil7

fil5

fil6

Τουλάχιστον υπάρχουν και κάποιοι που λογικά ζητούν τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.