Newsroom

Newsroom

Ένας 19χρονος… ζάλισε τη Μίλαν!

Ένας 19χρονος ποδοσφαιριστής της άσημης ιταλικής ομάδας Σασουόλο έχει κάνει την Ιταλία να… παραμιλάει με την απίθανη χθεσινή του εμφάνιση…

domenico berardi

Ένας 19χρονος ποδοσφαιριστής της άσημης ιταλικής ομάδας Σασουόλο έχει κάνει την Ιταλία να… παραμιλάει με την απίθανη χθεσινή του εμφάνιση κόντρα στη Μίλαν, την οποία νίκησε ουσιαστικά μόνος του, πετυχαίνοντας και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του στο 4-3 επί των Ροσονέρι.

Η Μίλαν προηγήθηκε μάλιστα με 2-0 στα πρώτα 13 λεπτά του αγώνα, με γκολ των Ρομπίνιο και Μπαλοτέλι, όμως μετά «μίλησε» ο Ντομένικο Μπεράρντι, που σκόραρε στο 15’, στο 28’, στο 41’ και στο 47’, με τη Μίλαν απλώς να μειώνει με τον Μοντολίβο στο 86’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπεράρντι έγινε ο δεύτερος νεαρότερος παίκτης που πετυχαίνει τέσσερα γκολ σε ματς της Serie A, μετά τον Σίλβιο Πιόλα το 1931, ενώ είναι και ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει τέσσερα γκολ σε ένα παιχνίδι εναντίον της Μίλαν.

Βέβαια, το ταλέντο του Μπεράρντι δεν είναι κάτι που μάθαμε χθες. Οι εμφανίσεις του με τη Σασουόλο πέρυσι είχαν τραβήξει την προσοχή πολλών μεγάλων ομάδων της Premiership, όμως ήταν η Γιουβέντους που απέσπασε τη συμφωνία της Σασουόλο για συνιδιοκτησία του παίκτη, τον οποίο και άφησε στη μικρή ιταλική ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Μετά το χθεσινό one man show του Μπεράρντι, οι Μπιανκονέρι σίγουρα θα τρίβουν τα χέρια τους…