Newsroom

Newsroom

Εναέριος… παγετός: Οι «παγωμένες καλημέρες» μεταξύ Τσίπρα και Γεννηματά

Η «ελληνική ψύχρα» ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τη Φώφη Γεννηματά αναμένεται να μην περιοριστεί στο αεροπλάνο προς Βρυξέλλες, αλλά να συνεχιστεί και στη Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών

4861614

«Ψύχρα» επικρατεί σε πτήση προς τις Βρυξέλλες και δεν ευθύνεται κάποια βλάβη στο σύστημα κλιματισμού.

Στη σημερινή πρωινή πτήση Αθήνα – Βρυξέλλες, επιβιβάστηκαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Όμως το κλίμα δεν ήταν καθόλου θερμό μεταξύ τους, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ethnos.gr.

Οι δύο πολιτικοί ηγέτες ταξίδεψαν στην οικονομική θέση κι όταν διασταυρώθηκαν τα βλέμματά τους, αντάλλαξαν μια «παγωμένη» καλημέρα. Για την ακρίβεια, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Φώφη Γεννηματά είχε ήδη επιβιβαστεί όταν μπήκε στην πτήση της Aegean για Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας. Βλέποντάς την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την καλημέρισε, αλλά όπως λένε εκπρόσωποι του Τύπου που ταξίδευαν με την ίδια πτήση, η «καλημέρα» της Γεννηματά ήταν… μέσα από τα δόντια.

Τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και η Φώφη Γεννηματά μεταβαίνουν στις Βρυξέλλες για να δώσουν το παρών στη Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών. Οι συναντήσεις τους λοιπόν στον ίδιο χώρο μάλλον δεν τελείωσαν στο αεροπλάνο και η ελληνική «ψύχρα» θα μεταφερθεί και στη Σύνοδο.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…