Newsroom

Newsroom

Ένα βήμα πριν το Euro η Εθνική: Διέλυσε με 5-0 το Καζακστάν – Πότε παίζει για την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης (video)

Τεράστια νίκη για Εθνική Ελλάδος απέναντι στο Καζακστάν

6161699

Τεράστια και επιβλητική νίκη πήρε η Εθνική Ελλάδος, καθώς στα ημιτελικά του Nations League επικράτησε με 5-0 επί του Καζακστάν και πέρασε στον τελικό με τη Γεωργία όπου θα παίξει για την πρόκριση στο Euro 2024.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την Ελλάδα, καθώς ήδη στα πρώτα λεπτά Μπακασέτας και Πέλκας έκαναν γρήγορα το 2-0 και απελευθέρωσε την ομάδα. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου όλα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα, καθώς Ιωαννίδης και Κουρμπέλης πήγαν το ματς στα αποδυτήρια με σκορ 4-0

Στο δεύτερο μέρος η Ελλάδα έκανε συντήρηση δυνάμεων, καταφέρνοντας να πετύχει ακόμα ένα γκολ, καθώς μετά από σέντρα του Τσιμίκα ο Τσαπάνοφ έβαλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Μετά απ’ αυτό το αποτέλεσμα μένει ακόμα ένα ματς που αν το κερδίσει η Εθνική θα βρεθεί στα τελικά του Euro 2024 στη Γερμανία, με την Ελλάδα να έχει να δηλώσει παρουσία σε μεγάλο θεσμό από το Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014.

Το τελευταίο «εμπόδιο» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι η Γεωργία, την οποία θα την αντιμετωπίσουμε την Τρίτη στις 19:00 στην Τιφλίδα.