Newsroom

Newsroom

Ένα συνεργείο … χασισοκαλλιέργεια (φωτος)

Ενα κύκλωμα που καλλιεργούσε με υδροπονική μέθοδο χασίς και στη συνέχεια το διακινούσε σε όλη την Αττική, εξάρθρωσε η Ασφάλεια, συλλαμβάνοντας έναν 38χρονο στην περιοχή της Γλυφάδας, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί του.

587a53481dc524ad2d8b4631

Η αστυνομία είχε διαπιστώσει το τελευταίο διάστημα ότι στα νότια προάστια, εγκληματική ομάδα έκλεβε ή αφαιρούσε εξαρτήματα από αυτοκίνητα. Στη συνέχεια, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής συγκρότησε ειδική ομάδα, προκειμένου να εντοπίσει και συλλάβει τους δράστες. Από την έρευνα εξακριβώθηκε ότι στη Γλυφάδα λειτουργούσε συνεργείο αυτοκινήτων, ιδιοκτησίας του 33χρονου, χωρίς άδεια λειτουργίας, που επισκεύαζε αυτοκίνητα συγκεκριμένης μάρκας.

Όπως διαπιστώθηκε, για την επισκευή των αυτοκινήτων χρησιμοποιούσε ανταλλακτικά και αξεσουάρ που είχαν κλέψει προηγουμένως, από ίδιου τύπου και μοντέλου αυτοκίνητα, συνεργοί του, οι οποίοι αναζητούνται.

Από την έρευνα στο συνεργείο, καθώς και στην οικία του 33χρονου, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: Δύο Ι.Χ αυτοκίνητα, 2 μοτοσυκλέτες, πλήθος ανταλλακτικών, εξαρτημάτων και αξεσουάρ αυτοκινήτων, τεχνικός εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για την κλοπή αυτοκινήτων και 120 φυσίγγια.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπής αυτοκινήτων και μία κλοπή μοτοσυκλέτας. Επίσης, από έρευνα που πραγματοποιήθηκε εξωτερικά του συνεργείου, εντοπίστηκε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 33χρονου, μέσα στο οποίο βρέθηκαν κρυμμένα και κατασχέθηκαν: Ποσότητα κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας βάρους 3 κιλών και 605 γραμμαρίων, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και πλήθος κενών νάιλον συσκευασιών κατάλληλων για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο 33χρονος, όπως διαπιστώθηκε, διακινούσε παράλληλα ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, ενώ τα έκρυβε στο αυτοκίνητο εξωτερικά του συνεργείου, προκειμένου να αποφευχθεί ο εντοπισμός τους σε πιθανή έρευνα στην οικία του.

Ο δράστης είχε συλληφθεί και παλιότερα για παρόμοια αδικήματα, ενώ εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 1 μηνός, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων.



Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…