Ένα συγκινητικό animation για την πορεία ενός μικρού οπαδού της Λίβερπουλ προς το πρωτάθλημα (video)

Το Bleacher Report δημιούργησε ένα εκπληκτικό video για να δείξει το τι μπορεί να «πέρασε» ένας οπαδός της Λίβερπουλ μέχρι να γευτεί τη χαρά ενός πρωταθλήματος. 

liverpool 1

Στο animation απεικονίζεται η πορεία ενός οπαδού της ομάδας, ο οποίος το 1990 πήγαινε στο Άνφιλντ μαζί με τον πατέρα του αλλά στην πορεία τον «έχασε», είδε άλλες ομάδες όπως η Μπλάκμπερν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ, η Τσέλσι και  η Λιντς να σηκώνουν την Premier League και το 2020 πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος μαζί με τον δικό του γιο. 

Η Λίβερπουλ κατέκτησε το πρωτάθλημα της Premier League μετά από 30 χρόνια, χάρη στη νίκη της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Σίτι με 2-1 και με την λήξη του αγώνα, οι οπαδοί της βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν αυτή την ξεχωριστή στιγμή. Χιλιάδες φίλαθλοι της Λίβερπουλ βρέθηκαν έξω από το Άνφιλντ για να γιορτάσουν το πρωτάθλημα που κατέκτησαν οι “reds”.

Ο Γιούργκεν Κλοπ φιλοξενήθηκε σε ζωντανή σύνδεση σε εκπομπή του Sky Sports, εμφανίστηκε με φανέλα των Reds και δάκρυσε όταν αφιέρωσε τον τίτλο στον Κένι Νταλγκλίς και τον Στίβεν Τζέραρντ!

Δείτε το συγκινητικό animation 

 

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…