Newsroom

Newsroom

Ένα πράγμα σας ζήτησε ο Πορτοσάλτε: Όταν πηγαίνετε εκκλησία να ανάβετε ένα κεράκι στον Καραμανλή

Ααα και λιγότερη γκρίνια για την Ευρώπη

1349180

Ζήτω η Ευρώπη! Ζήτω η Νέα Δημοκρατία! Ζήτω ο Κωνσταντίνος Καραμανλής!

Αυτό είναι το τρίπτυχο στο οποίο οφείλουμε όσα έχουμε σήμερα, σύμφωνα με τον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος έκανε παράκληση στους πιστούς...όταν πηγαίνουν στην εκκλησία να ανάβουν κι ένα κεράκι στον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ με αφορμή την Σύνοδο Κορυφής την Πέμπτη μας θύμησε πόσα χρωστάμε στη δεξιά παράταξη και στον μεγάλο ηγέτη της, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή που είχε εντάξει την Ελλάδα στην Ευρώπη.

«Να βάλω ένα πρώτο θέμα; Πέρα των καλών αποφάσεων που θα παρθούν στη Σύνοδο Κορυφής, αύριο, επειδή λέμε ότι η Ευρώπη δεν κάνει τίποτα. Ορίστε.

Θα πάμε να αγοράσουμε «όλοι μαζί» φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει μια ακόμη θετική πρόταση να «αποσυνδεθεί» η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος από το φυσικό αέριο. Υπάρχουν όμως και οι φιλελεύθεροι Γερμανοί, Δανοί και Φινλανδοί που κάνουν τους κακούς. Αλλά όλοι οι άλλοι είμαστε περισσότεροι.

Άρα όταν πηγαίνουμε στην Εκκλησία να ανάψουμε ένα κεράκι, δεν λέω να κάνουμε βαριά πράγματα, να ανάβουμε και ένα κεράκι στη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που μας έβαλε στην Ευρώπη. Και να λέμε λιγότερα για την Ευρώπη…» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

Είναι άξιο απορίας πως του ξέφυγε και το άλλο ακλόνητο επιχείρημα, που λένε τα μέλη της ΔΑΠ στα αμφιθέατρα. Πως τάχα και τη δημοκρατία στην Ελλάδα ο Καραμανλής την έφερε στη βαλίτσα του από τη Γαλλία, όχι ο αντιδικτατορικός αγώνας και του λαού.

Δείτε την παρακάλια του Πορτοσάλτε σε πιστούς και άπιστους:

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…