Ένα μήνυμα από τις «Άγριες Μέλισσες» για τον Ζακ Κωστόπουλο

Οι ηθοποιοί της διάσημης τηλεοπτικής σειράς φωτογραφήθηκαν με μπλουζάκια της καμπάνιας οικονομικής στήριξης.

NewsRoom 18/12/2020 | 11:58

Το δικό τους μήνυμα στήριξης στον αγώνα για τη δικαίωση του δολοφονημένου Ζακ Κωστόπουλου στέλνουν οι πρωταγωνίστριες του δημοφιλούς τηλεοπτικού σίριαλ Άγριες Μέλισσες.

Όπως αναφέρει η πρωτοβουλία  Justice For Zak/Zackie, «Εκτός από εξαιρετικοί ηθοποιοί είναι και εξαιρετικοί άνθρωποι εκεί στις Άγριες Μέλισσες. Φωτογραφίζονται με μπλουζάκια για τη Zackie, στηρίζοντας την καμπάνια οικονομικής στήριξης για τα έξοδα της δίκης. Είναι πολύ σημαντική η δημόσια στήριξη τέτοιων πρωτοβουλιών, πόσο μάλλον όταν συμβαίνει από ανθρώπους που η δουλειά τους αφορά τόσο μεγάλη μερίδα κόσμου».

Είναι πολύ σημαντική η δημόσια στήριξη τέτοιων πρωτοβουλιών, πόσο μάλλον όταν συμβαίνει από ανθρώπους που η δουλειά τους αφορά τόσο μεγάλη μερίδα κόσμου.

Αν θέλετε να στηρίξετε κι εσείς την πρωτοβουλία για τα έξοδα της δίκης μπείτε εδώ:
https://gogetfunding.com/justice-for-zak/

Το μπλουζάκι για τη Zackie είναι τυπωμένο από τη πρωτοβουλία «μοίρασμα». Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν προς κάλυψη των δικαστικών εξόδων.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί, όπως αναφέρεται, θα διατεθεί για την κάλυψη των διαδικαστικών και λοιπών εξόδων που απαιτούνται για τη διαλεύκανση της δολοφονίας του Ζακ και της δικαίωσης της μνήμης του.