Ένα μεγάλο μπράβο σε Αγγελάκα και Μυστακίδη – Ακυρώνουν τις συναυλίες τους και συμμετέχουν στην απεργία της ΠΟΘΑ

Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C ακύρωσαν το live τους στο FUZZ και ο Δημήτρης Μυστακίδης την εμφάνισή του στο Σταυρό του Νότου για να στη στηρίξουν την απεργία των καλλιτεχνών ενάντια στο προεδρικό διάταγμα 85.

kallitexnes 1 scaled 1

«Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος, η οποία αναφέρει ότι «σήμερα Παρασκευή 17/2 συνεχίζουμε με 24ωρη απεργία και με κατάθεση αίτησης ακύρωσης του ΠΔ 85/2022 στο Συμβούλιο της Επικρατείας», σας ενημερώνουμε ότι ακυρώνουμε το αποψινό μας live στηρίζοντας την απεργία.

Οι επιστροφές των εισιτηρίων σας θα γίνουν μέσω της πλατφόρμας viva.gr.

Σας ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση και ταλαιπωρία. Το αυριανό μας λάιβ θα γίνει κανονικά», γράφει ο Γιάννης Αγγελάκας για τη sold out συναυλία του.

«Αγαπητοί φίλοι, περιμέναμε ως αυτή την ώρα τη νομοθετική ρύθμιση που υποσχέθηκε ότι θα φέρει ο Πρωθυπουργός μέχρι το τέλος  της εβδομάδας, αποκαθιστώντας αρκετές από τις αδικίες που έχουν προκύψει με το προεδρικό διάταγμα 85/2022, το οποίο υποβαθμίζει τις καλλιτεχνικές σπουδές εξισώνοντας τες με απολυτήρια λυκείου. Την αναμέναμε με την ελπίδα ότι αυτή η ρύθμιση θα έδινε το περιθώριο για έναν γόνιμο διάλογο.

Δυστυχώς αυτό δεν έγινε και κατά συνέπεια ακυρώνω τη σημερινή μου εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου, συμμετέχοντας στην απεργία που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος (ΠΟΘΑ).

Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση που προκαλώ σε όσους είχαν προγραμματίσει να έρθουν να μας δουν», είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μυστακίδης. 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…