Ενα «λουκούλλειο γεύμα» πρόσφερε η κυβέρνηση στα ΜΑΤ για να ξυλοφορτώσουν τους μετανάστες

Κάνουν την βρόμικη δουλειά της κυβέρνησης στη Λέσβο για τη διαχείριση της κρίσης για το προσφυγικό και το επιτελικό κράτος τους ανταμείβει με ένα ξεροκόματο λες και είναι μετανάστες...

EhtIE KU4AEW02X

Σκηνές σαν κι εκείνες που βιώνουν οι χιλιάδες πρόσφυγες στην Λέσβο έζησαν και οι άντρες των ΜΑΤ που έχουν σταλεί στην Μόρια για να τελειώσουν… το έργο της κυβέρνησης με τις νέες δομές στο προσφυγικό. Οι άντρες των ΜΑΤ που απρόκλητα έκαναν επίθεση με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης το Σάββατο το πρωί κατά των προσφύγων-ανάμεσα τους και γυναικόπαιδα- είδαν πώς τους το ανταμείβει η κυβέρνηση για την ”κόπο” που κάνουν να ξυλοφορτώνουν ταλαιπωρημένους ανθρώπους. 

Σύμφωνα με το lawandorder.gr, που επικαλείται καταγγελία συνδικαλιστή αστυνομικού, το δεκατιανό που έλαβαν σήμερα (11/9) οι αστυνομικοί που έχουν μεταβεί στο ακριτικό νησί για τη διαχείριση της κρίσης μετά την καταστροφή του ΚΥΤ της Μόριας ήταν δύο φέτες ψωμί, δύο ντοματίνια και μια φέτα λιωμένο τυρί από τη ζέστη.

Το συγκεκριμένο γεύμα δόθηκε στους αστυνομικούς στις 12:00 το μεσημέρι.

Μάλιστα, ο αστυνομικός που κάνει την ανάρτηση-καταγγελία στο Facebook, τη συνοδεύει και με μια σχετική φωτογραφία:

Μετά από αυτό το «λουκούλλειο γεύμα» οι άνδρες των ΜΑΤ, ίσως καταλάβουν πώς είναι να πεινάς… και να προσπαθείς να ζήσεις με αξιοπρέπεια. 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…